Multi oameni au astazi Helicobacter Pylori sau H. Pylori, așa cum este de obicei prescurtata. H. Pylori este o bacterie descoperita in 1982 in timp ce doi cercetatori australieni analizau cauzele care duc la declanșarea ulcerului peptic.
Ce manifestari are infectia cu Helicobacter Pylori?
La inceput, persoana infectata cu H. Pylori nu prezinta simptome, insa, in timp, bacteria duce la declanșarea ulcerului sau a gastritei. In acel moment, cand stomacul persoanei infectate a suferit deja leziuni, aceasta poate resimti urmatoarele simptome:
- Durere abdominala insotita de arsuri;
- Balonare;
- Pierdere in greutate;
- Scadere a poftei de mancare;
- Senzatie de greata;
- Eructatii frecvente;
- Febra.
Durerile abdominale pot deveni greu de suportat cand stomacul este gol si simptomele se agraveaza:
- Dificultati la inghitire;
- Scaune cu sange;
- Voma cu sange sau asemanatoare cu zatul de cafea.
Ce boli poate determina infectia cu Helicobacter Pylori
Nedescoperita și netratata la timp, infectia cu H. Pylori poate evolua spre tulburari digestive și complicatii precum gastrita, ulcerul gastric sau, in cazuri mai rare, cancerul de stomac.
Metoda de tratament
Medicina alopata trateaza Helicobacter Pylori cu antibiotice.
Acum s aintelegem cauza acestei „boli”. Ne vom intoarce din nou la ideea de teren de cultura vs. Bacterie (sau microb). Care este cauza bolii? Microbii? Fiecare microb are un rol de ideplinit si el apare atunci este nevoie de el, cand trebuie sa intervina pentru a ne ajuta (nu pentru a ne imbolnavi).
Care ar fi cauza aparitiei H. Pylori? Aciditatea din organism in general si, in special, aciditatea din stomac. Si nu este vorba despre acidul gastric.
Problema este mult mai grava. Este vorba despre sistemul limfatic din peretii stomacului. Acolo unde limfa este stagnanta, sau cum se mai spune sistemul limfatic este constipat (probabil de ani de zile). Si daca ai mai si luat medicamente pentru stomac, acestea neputand fi eliminate, s-au acumulat in peretii stomacului si dau o mana de ajutor acizilor pentru a perfora stomacul si a distruge tesutul.
Antibioticele in acest caz fac mai rau. Omoara toate bacteriile.
Care este calea de vindecare adevarata?
Trebuie eliminati acizii din stomac, mai precis in peretii stomacului, adica limfa care este stagnanata.
Pentru asta trebuie sa incluzi in protocol plante, produse din plante, care actioneaza asupra stomacului si/sau ficatului, pe langa bineinteles rinichi si suprarenale, sistem limfatic, tract digestiv, sistem endocrin, poate si o deparazitare, care trebuie intarite, curatate si repuse in functiune. Pasii de baza raman aceeasi, adica:
Ceaiul Stomach Tea, al Dr. Robert Morse, e recomandat in aceasta situatie, pentru a reduce simptomele si a elimina din aciditate:
http://5pasienergieintreagazi.com/ceaiurile-dr-robert-morse/
Ca alimentatie, e bine sa elimini pentru inceput fructele acide, sa te rezumi la cele subacide, gen mere, struguri, si sa eviti de asemenea legumele tari, care au celuloza multa, si sa le faci mai bine suc. Legume gatite sanatos, ce fructe poti suporta, iti alegi una sau doua, sau cateva, la fel din verdeturi. Elimini proteinele in special cele animale, adica, carnea, ouale, lactatatele, de asemenea cerealele cat mai putin, inlocuite cu hrisca sau quinoa. Bauturi verzi, care sunt alcaline sunt bune.
Si trebuie mestecate bine alimentele in gura, mancat poate mai putin si mai des.
Ideea este de tranzitie, de acolo unde esti, cu alimentatia si cu starea organelor, catre o alimentatie alcalina, vie, cu putere de regenerare si punere in miscare a limfei. Vezi aici:
http://5pasienergieintreagazi.com/dieta-de-tranzitie-principii-si-informatii-utile/
Fa aceste lucruri si esti pe calea vindecarii de Helicobacter Pylori, iar daca ai nevoie de ajutor personalizat si sustinere, de produsele mentionate, un protocol personalizat, poti sa ma contactezi.
Vindecare deplina,
Florin Balint