Skip to main content

Despre Florin

Sunt un adept al principiului exprimat de Hipocrate: „Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele sa va fie alimente.”

Merg pe calea restabilirii echilibrului oprganismului folosind mijloacele naturale si farmacia lui Dumnezeu.

Ii dau o sansa organismului sa se vindece singur.

Pasiunea mea pentru nutritie si sanatate prin alimente neprocesate termic si plantele medicinale dateaza din adolescenta (Citeste intreaga poveste aici).

Cred ca prima carte pe acest subiect care m-a marcat a fost „Hrana vie”, de Ernest Gunther.

Ma intrebam cum de o astfel de informatie a stat ascunsa atata timp si de ce atatia oameni traiesc in suferinta cand solutia este atat de aproape si simpla.

Revenirea la natura si la Dumnezeu, armonizarea cu toate legile Creatorului, este la indemana oricui doreste. Si nu costa costa mult. Ca sa-ti schimbi alimentatia nu este nevoie de multi bani, iar d emulte ori cheltuielile sunt chiar mai mici.

Studiile si cercetarile mele si practicarea in propria viata a cunostintelor acumulate mi-au adus cu timpul o experienta pe care am considerat ca este de datoria mea ca s-o pun la dispozitia cat mai multor oameni.

Nu este numai o datorie, ci si o bucurie ca pot fi de folos celor din jur.

Cel mai mult ma bucur atunci cand vad pe cineva care a suferit si care constientizat de suferinta sa si-a schimbat alimentatia in primul rand, si stilul de viata in general, si-a recapatat sanatatea si vitatlitatea, energia care sunt mostenirea lasata fiecaruia de catre Dumnezeu.

Desi nu diplomele si certificatele sunt importante, ci cunostintele si experienta practica, bazata pe observatie, totusi pot spune ca:

Sunt nutritionist si am o diploma aprobata de Ministerul Muncii si Educatiei. Aici este diploma:

Sunt expert in detoxifiere regenerativa, urmand cursurile Scolii Internationale de Detoxifiere organizata de Dr. Robert Morse (am si aici o diploma :)).

Asta este diploma mea de expert in detoxifiere regenerativa Nivelul 1 la International School of Detoxification (Scoala Internationala de Detoxifiere) organizata de Dr. Robert Morse:

Iar aici este diploma pentru Nivelul 2 la International School of Detoxification (Scoala Internationala de Detoxifiere) organizata de Dr. Robert Morse, specializare in iridologie clinica si detoxifiere regenerativa:

Invat, studiez si cercetez continuu pentru a intelege mai in profunzime cum functioneaza organismul omenesc si care sunt legile lui Dumnezeu pentru a trai o viata cu adevarat implinita cu vitalitate, sanatate si longevitate maxime.

Daca doresti o consultatie pentru a-ti stabili un o dieta personalizata si un protocol bazat pe plante medicinale, folosind produsele Dr. Robert Morse, sau ceaiurile 5 Pasi, ma poti contacta la telefon 0723.128.702, sau prin email la florinbalint@gmail.com.

Pe acest site vei gasi informatii gratuite pe care le poti pentru a te juta sa te vindeci si in plus voi scrie si vor fi disponibile carti in format digital pentru anumite probleme de sanatate mai frecvent intalnite, la un pret mult mai mic decat o consultatie.

Daca ai vreo intrebare legata de sanatate, poti sa mi-o trimiti pe adresa de mai sus, si eu voi incerca sa raspund.

Iti doresc sanatate deplina, vitalitate si o viata lunga,

Florin Balint