Skip to main content

Diabetul este reversibil

Ceea ce Dr. Robert Morse face de 45 de ani, adica sa rezolve cazurile de diabet, este in sfarsit recuoscut de stiinta (de obicei stiintei ii ia cam mult timp ca sa certifice un adevar, de aceea nu fi unul dintre cei care cer o tona de studii stiintifice inainte de a crede si a aplica, caci tu vei pierde!).

„Doctorii si pacientii nu sunt constienti ca diabetul este reversibil, spune un studiu”

Intr-un articol aparut pe site-ul BBC-ului, cu titlul „Doctorii si pacientii nu sunt constienti ca diabetul este reversibil, spune un studiu„, se arata ca o afectiune ce costa sistemul de asigurari de sanatate din Marea Britanie 22 de milioane de lire sterline pe zi, este reversibila.

Diabetul de Tip 2 poate fi adus in remisie daca pacientii slabesc aproximativ 15kg, spune raportul publicat in British Medical Journal (BMJ).

 

A photo of an overweight man sitting on an old couch with a very large unhealthy meal on his lap and a pint of beer in his hand. Obesity is a major cause of diabetes.

Studiul realizat de Universitatea din Glasgow a chemat la o constientizare mai mare a faptului ca aceasta afectiune nu este incurabila.

Diabetes UK a spus ca diabetul de Tip 2 este in general considerat incurabil, dar numarul dovezilor care infirma aceasta ipoteza a crescut.

Diabetul de Tip 2 afecteaza acum 5-10% din populatia Marii Britanii – 254.000 de bolnavi de aceasta afectiune traind numai in Scotia.

Aproximativ 10% din cheltuielile totale ale sistemului de asigurari de sanatate din Marea Britanie sunt indreptate catre tratarea acestei afectiuni, cifrele la nivel international sugerand ca cheltuielile medicale pentru oamenii care au diabet sunt de doua sau trei ori mai mari decat in medie pentru cei care nu sufera de aceasta afectiune de aceeasi varsta si acelasi sex.

Profesorul Mike Lean, de la Facultatea de Nutritie Umana a Universitatii din Glasgow, a spus ca in prezent exista 488 de diferite medicamente la nivel mondial pentry a trata diabetul de Tip 2 prin scaderea nivelului de glucoza din sange.

„Ei nu trateaza procesul bolii si astfel pierd esenta,” a spus el.

Diabetul este una dintre cele mai raspandite si cunoscute afectiuni din lume. Practic la nivel mondial este o adevarata epidemie de diabet. Se estimeaza ca peste 400 milioane de oameni sufera de
diabet.

Diabetul de Tip 2 – Cauza, explicatia si solutia

„Diabetul de Tip 2 este usor de vindecat”, spune Dr. Robert Morse.
Mai jos voi prezenta modul in care dansul vindeca atat diabetul de Tip 2 cat si cel de Tip 1 la clinica sa de 45 de ani.

Trebuie subliniat de la inceput ca singura cale de vindecare este DETOXIFIEREA REGENERATIVA. Diabetul nu se trateaza. Daca se trateaza nu se vindeca. Trebuie, ca in orice alta afectiune, eliminata cauza.

Cauza diabetului de Tip 2

Mai intai, sa vedem care este definitia corpului omenesc.

Organismul omenesc este compus din aproximativ 100 de trilioane de celule.

Si avem doua lichide: sanagele si limfa.

Sangele este “bucataria”, cel care ne hraneste, hranind fiecare celula.

Limfa este “canalizarea”, sau “toaleta”, calea pe care se elimina din
organism acizii si toxinele rezultati in urma metabolismului fiecarei celule.

Sangele reprezinta 20%, iar limfa 80%.

Sangele este usor alcalin 7,34 pH, si nu fluctueaza mult.

Limfa este acida, si daca ramane blocata in organism, atunci fiind acida, coroziva, incepe sa atace tesuturile.

Astfel apare ACIDOZA, cauza a 99,99% dintre “boli”.

“Bolile” nu sunt altceva decat simptome locale ale acidozei din organism, adica ale limfei blocate.

Si limfa se blocheaza atunci cand rinichii nu mai filtreaza, adica nu mai elimina limfa acida.

Sa luam un exemplu…

Daca ai lucrat la camp toata ziua, esti murdar si transpirat si faci o baie, apa care ramane in cada de baie este murdara.

Daca nu scoti dopul, apa murdara va ramne in cada si va mirosi de in ce in ce mai urat.

La fel, limfa care este acida si plina de toxine, si care reprezinta 80% din lichidul care se gaseste in om, ramane blocata ca si apa in cada.

Daca nu se scoate dopul, cantitatea aceasta enorma de acid ramane in organism si incepe sa corodeze diverse organe, incepand cu acele tesuturi care sunt mai slabe genetic.

Si, astfel apar aceste “boli”, in diverse locuri ale organismului si avand atatea nume.

Dar cauza este una singura, cum am spus, ACIDOZA.

Asa ca, daca vrei sa vindeci o afectiune, trebuie sa rezolvi problema acidozei.

In cazul DIABETULUI,  este la fel.

Rinichii sunt poarta pe unde limfa este eliminata.

Daca poarta este inchisa, limfa este blocata.

Glandele suprarenale controleaza rinichii si de aceea sunt foarte importante in vindecarea oricarei afectiuni, dar in mod special in vindecarea diabetului.

Vom folosi acelasi concept de sanatate si vindecare in 5 Pasi explicat in primul articol de pe acest site, cu titlul „Cum sa faci detoxifierea sistemului limfatic – secretul rezolvarii definitive a oricarei probleme de sanatate”.

Explicatia diabetului de Tip 2

Este o problema de matabolizare a zaharului. Adica nu procesezi zaharul asa cum ar trebui.

Suprarenalele sunt glandele care se ocupa cu metabolismul zaharului.

Dieta consta din fructe si legume crude, dar, daca vrei, poti manca si ceva legume si verdeturi gatite. Vezi articolul de pe site „Care este alimentatia adecvata pentru om?”

Trebuie sa eviti proteinele (care distrug in mod special rinichii), acestea maresc nivelul zaharului din sange.

Trebuie evitate si lipidele, adica grasimile.

Alimentele cu amidon sunt interzise, fiind un tip de zahar complex, pentru ca de asemenea cresc nivelul zaharului din sange.

Exemple de alimente cu amidon: painea, si tot ce este din cereale, cartoful, etc.

Pe masura ce lucrezi la suprarenale si faci rinichii sa filtreze limfa, vei putea sa controlezi nivelul zaharului din sange.

Acest tip de diabet este usor de vindecat.

Pe langa dieta sunt extrem de utile plantele medicinale. Acestea amplifica puterea dietei formata din fructe si legume crude.

Plantele vin cu puterea pe care Dumnezeu a pus-o in ele si cu informatie, curata si regenereaza celula. De aceea nu trebuie sa lipseasca din niciun protocol pentru diabet.

Solutia pentru diabetul de Tip 2

Dr. Robert Morse are niste produse exceptionale, foarte puternice din plante medicinale salbatice, sau de cultura eco, prelucrate printr-un procedeu care asigura cea mai inalta calitate si pastreaza in cel mai mare procent puterea vie si informatia din plantele medicinale.

Deci, ar fi recomandate minim:

1. Macar un produs pentru rinichi (daca nu doua, o tinctura si unul capsule)

2. Un produs pentru suprarenale

3. Un produs pentru limfa

In acest articol poti gasi 4 variante generale de protocol cu produsele din plante ale Dr. Robert Morse,cea mai puternica fiind Protocolul de 14 saptamani.

Daca te intereseaza produsele din plante medicinale concepute si folosite de Dr. Robert Morse in clinica sa le pot procura fara cheltuieli de vama si transport international si timp de expeditie mai scurt, de maximum o saptamana. Sau daca vrei sa lucram impreuna si sa stabilim o consultaie telefonica, trimite-mi un email la florinbalint@gmail.com sau suna-ma la telefonul 0723.128.702.

Aici poti gasi doua cazuri de diabet de Tip 2 rezolvate de Dr. Robert Morse la clinica sa.

Diabetul de Tip 1 – Cauza, explicatia si solutia

Si diabetul de Tip 1 este reverisbil, insa este mai mult de munca decat la cel de Tip 1. La clinica Dr. Robert Morse, Marcie, unul dintre cei mai buni si mai vechi consilieri ai sai (care ofera consultatii la clinica) a suferit de diabet de Tip 1, luand in fiecare zi insulina, timp de peste 34 de ani! Acum ea a redus doza zilnica la una foarte mica. Dar a facut intens detoxifiere. Pe langa diabet ea si si-a rezolvat 9 din cele 10 probleme de sanatate pe care le-a avut initial. Ea este un exemplu viu al eficientei conceptului de sanatate pe care il folosim si promovam.

Cauza diabetului de Tip 1

Bineinteles, cauza diabetului de Tip 1 este aceeasi ca si pentru diabetul de Tip 2: acidoza limfatica. Vezi explicatia si ilustratia de mai sus. Insa in acest caz, sunt afctate mai grav organele si tesuturile.

Explicatia diabetului de Tip 1

Sunt doua mecanisme pentru aparitia diabetului de tip 1, insulino-dependent.

1.Nu produci suficienta insulina, care are functia de a transporta glucoza prin peretii celulei.

Pentru acest tip de diabet ai nevoie de fructoza, zahar din fructe, deoarece glucoza, care se gaseste in legume si verdeturi, nu poate fi folosita.

2. Sistemul nervos autonom este cauza, pancreasul neavand probleme.

Sunt multe cazuri de diabet tip 1 care au drept cauza sistemul nervos, si de aceea este foarte importata iridologia, adica analiza irisului pentru a vedea daca aceasta este situatia (analiza irisului este folosita de Dr. Robert Morse in fiecare caz, fiind o metoda excelenta de a vedea starea fiecarui tesut si a sistemului limfatic in fiecare organ in parte. Acum o folosesc si eu in cadrul consultatiilor).

Solutia pentru diabetul de Tip 1

Toti cei cu diabet de tip 1 sunt trecuti pe o dieta bazata 100% pe fructe crude.

De asemenea, ca si in cazul diabetului de tip 2, sunt esentiale 3 elemente:

1. Macar un produs pentru rinichi (daca nu doua, o tinctura si unul capsule)

2. Un produs pentru suprarenale

3. Un produs pentru limfa

Obiectivul Nr.1: Sa reusesti ca rinichii sa inceapa sa filtreze limfa.

Cum stii daca rinichii tai filtreaza?

Aici poti gasi articolul despre TESTUL urinei. Cu toate informatiile si imagini ale urinei atunci cand rinichii filtreaza.

In plus, se poate lucra si pancreasul, cu:

Tonic pentru pancreas, tinctura

sau

Tonic pentru pancreas, capsule

Pentru sistemul nervos, se poate folosi:

Tonic 2 pentru creier si sistem nervos, tinctura

Cei care au diabet de tip 1 nu trebuie sa scoata insulina brusc. Ci pe masura ce dieta si plantele lucreaza si in functie de nivelul de zahar din sange, se reduce. Este bine, daca poti, sa lucrezi cu medicul tau, sau sa fii atent masurandu-ti in permanenta nivelul glicemiei. Acest nivel va fluctua o vreme, pana se va stabiliza.

Fa treptat schimbarile spre o dieta bazata pe cruditati, prepomderent fructe, cel mai bine si mai intens, pe fructe 100%.

Poate te intrebi: cum sa mananci fructe, adica zahar, cand ai diabet?

Si mai mult, sa te vindeci cu fructe? In emailul  “Adevarul despre zaharuri” vei gasi raspunsul.

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....

One thought to “Diabetul este reversibil”

  1. Buna ziua. As dori sa imi trimiteti si mie nisye materiale in vederea unei colaborari. Am un diabet tip 2 si as vrea mult sa scap de el. Multumesc.

Nu se adaugă comentarii.