Skip to main content

[Video+Text] Dr. Robert Morse: Marele sistem limfatic – Partea 2

Continuare. Daca nu ai vazut inca Partea 1, o poti face dand click pe acest link.


Deci, asta inseamna ca iei scurgerile si le impingi catre bucatarie. Si eu cred ca asta este nebunie! Asta inseamna ca lipseste functionalitatea. Nu vezi asa ceva niciunde in natura. Toata lumea incearca sa scape de deseuri din casa pentru ca sunt toxice. Fara indoiala!

Deci trebuie sa intelegeti ca este alt canal pentru eliminarea deseului celular. Devine evident, si puteti vedea acest lucru personal, cand corectati aceasta problema, si cand nu puteti elimina deseul celular, si incepeti sa vedeti efectele acestui lucru.

Deci, hai sa ne uitam la marele sistem limfatic, pentru ca atunci cand ne uitam la corp, si disecam o bucata de tesut de ficat, o punem la microscop si o proiectam pe perete, ce vedem?

Vedem o gramada de celule si 2 fluide majore. Unul din cele 2 fluide majore se misca destul de repede. Este sangele. Dar sangele alcatuieste doar un sfert din aceste lichide interstitiale. Chiar asa? Doar un sfert din lichide? Mediciii sunt fixati pe acest fluid, de ce oare?

Dar ce sunt celelalte trei sferturi din lichidul interstitial? Exact: sunt fluidele voastre limfatice. Lichidul vostru limfatic este lichidul de consistenta lipidica, probabil pe baza de colesterorl, fluid lipidic.

Este un fluid ca un mucus dens. Mucoasa care se gaseste in gura, in sinusuri, in tot corpul, intestine, plamani, bronhii. Toata mucoasa aceasta face parte din sistemul vostru limfatic. Sistemul vostru limfatioc este giganticul sistem de canalizare al corpului vostru, dar si cel mai important sistem imun!

Chiar si sangele vostru arunca in sistemul limfatic ceea ce nu isi doreste. E ca in bucatarie: nu il vrei, il arunci la gunoi si apoi la tomberon. Asta face corpul vostru. Sangele trebuie sa se mentina curat.
Sangele e ca si baiatul cu pizza, e cel ce aduce bunatatile. Sangele nu poata insa sa le faca pe toate. Nu se poate sa arunci deseuri tot in sange. Si veti vedea in curand de ce nu se poate.

Trebuie sa existe o alta cale, diferita, cu iesire catre lumea din afara. Si o sa vedeti aceasta cale. Haiedeti sa ne uitam la marele sistem limfatic.

Textul va fi continuat in curand. Asadar, daca preferi varianta scris, si nu subtitrarea acestui video, viziteaza din nou aceasta pagina in curand…

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....