Skip to main content

Caz de Parkinson: Rezultate obtinute de un student al Dr. Robert Morse

Jonathan este din Canada si este un student al Dr. Robert Morse, absolvind Scoala Internationala de Detoxifiere Regenerativa.

Iata ce spune Jonathan in scrisoarea sa, adresata lui Shannon, asistenta Dr. Robert Morse, la clinica sa din Florida:

„Buna Shannon, m-am gandit sa impartasesc acest caz cu cei de la clinica. Dr. Robert Morse a avut multe cazuri rezolvate de scleroza multipla, dar el a mentionat ca nu a avut cazuri de Parkinson.

(Dr. Robert Morse comenteaza: Jonathan primeste toate aceste cazuri grave, in Canada, si sunt foarte mandru de acest tanar, el are rezultate foarte bune cu cazuri foarte grave. Unele le-a pierdut, altele le-a castigat, dar a devenit foarte inteligent si puternic).

O persoana cu Parkinson a mers pe dieta si protocolul din plante suficient de mult timp ca sa aiba o intoarcere, o inversare uriasa a situatiei sale, asa ca m-am gandit sa impartasesc aceasta experienta cu voi.

Clientul meu cu Parkinson, are vreo 65 de ani, si el a venit la mine cu cateva luni mai inainte. El simtea ca ingheata tot timpul, avea tremuraturi incontrolabile, plangea in fiecare zi, era deprimat si aproape ca renuntase la orice speranta.

Astazi, dupa ce am lucrat impreuna cu el timp de cateva luni, senzatia ca ingheata mereu a disparut complet, tremuraturile s-au redus la aproximativ 25% din ce erau inainte si se imbunatatesc in fiecare zi, durerile de cap sunt doar o fractiune din cat erau, are scaun de 2-3 ori pe zi, dupa ce inainte nu putea iesi decat o data la 3-4 zile, doarme mai bine, a redus medicamentele pentru Parkinson la jumatate si le reduce gradat in permanenta. A inceput sa faca din nou exercitii fizice in mod regulat si zambeste si rade tot impul.

Cu aceasta noua prelungire a vietii el a creat practic o noua problema. El trebuie sa se reinventeze si sa decida ce va face in continuare cu viata sa, dandu-si seama ca el va mai exista pe acest pamant o vreme mai indelungata decat credea.

Evident, mai este lucrat, dar de el depinde cat de departe vrea sa mearga cu vindecarea sa.

(Dr. Robert Morse comenteaza: Auziti ce spune Jonathan? Jonathan a devenit un vindecator intelept. <<Mai este de lucrat si depinde de el cat de departe vrea sa mearga si sa continue acest program>>. Bravo Jonathan!)

Stiu ca nu eu sunt cel care face acest lucru pentru el, eu sunt mai mult un martor care vede ceva uimitor intamplandu-se.

(Dr. Robert Morse comenteaza: Dar daca nu ai fi fost tu, Jonathan, el nu ar fi avut cunostintele, nu ar fi constientizat adevarul, si nu ar fi fost incurajat sa mearga pe aceasta cale. Asa ca nu fi modest, Jonathan.)

Dar e atat de minunat sa faci parte din ceva atat de uimitor.

(Dr. Robert Morse comenteaza: Nu-i asa, Jonathan? De aceea a fi un vindecator este profesia care ofera cele mai multe satisfactii in lumea aceasta. In special atunci cand poti vindeca. Vindeca, vindeca, urmatorul si tot asa. Vor fi anumite suflete a caror calatorie se sfarseste, ei au permis ca sa se intample o multime de lucruri nocive corpului lor, dar e timpul sa treaca la odihna.)

Acum asteptam sa vedem daca isi poate recapata permisul de conducere. Oricum, el nu are nimic de pierdut.

(Dr. Robert Morse comenteaza: Asta este viata adevarata. Sa-ti recapeti sanatatea din unele dintre cele mai descurajatoare si grave situatii. Unde auzi asa ceva in domeniul medicinii alopate? Nu auzi deloc. Din punct de vedere medical nu exista vindecare pentru astfel de cazuri pentru ca ei au o gandire gresita.)

Va voi tine la curent cu evolutia cazului. Familia este uimita de aceste rezultate, aceasta arata ce este posibil atunci cand omul sapa adanc si face ce trebuie.”

Aceasta marturie a fost tradusa dintr-un video publicat de Dr. Robert Morse.

Ce a facut acest om bolnav de Parkinson? Nimic diferit, decat in principiu cei 5 Pasi explicati in articolul meu. A avut un protocol personalizat din plante folosind produsele Dr. Robert Morse. Si a trecut pe o dieta bazata pe cruditati, cu un mare procent de fructe. Pentru afectiunile neurologice este esensial sa se treaca, daca nu 100% pe fructe, atunci pe cat mai mult fructe. Vindecarea este simpla atunci cand intelegi cauzele (vezi Marele sistem limfatic – Partea 1). Daca ai nevoie de ajutor suna la 0723.128.702 sau trimite email la adresa florinbalint@gmail.com.

Aici poti gasi si alte cazuri rezolvate de Dr. Robert Morse la clinica sa.

 

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....