Skip to main content

Cateva cazuri rezolvate de Dr. Robert Morse

Mai jos prezint cateva cazuri rezolvate de Dr. Robert Morse. Insa acestea reprezinta doar o fractiune din cazurile rezolvate in cei peste 45 de ani de practica. Sunt zeci de mii de oameni in intreaga lume care si-au gasit solutia la problemele lor de sanatate mergand pe calea detoxifierii regenerative. Se estimeaza ca in toata practica sa, Dr. Robert Morse a avut 150.000 de oameni care au apelat la calauzirea sa. Bineinteles, numai o mica parte din cei care si-au rezolvat problemele au scris marturii, citiva au scris chiar si carti si au inceput la randul sa ajute pe altii. La clinica Dr. Robert Morse au dosare pentru toti oamenii cu care ei au lucrat de-a lungul timpului.

Important de retinut este faptul ca “Nu exista boli incurabile, ci doar pacienti incurabili”. Nu conteaza cum se numeste boala, indiferent de numele pe care medicina l-a dat, de localizarea ei, de gravitatea ei, acestea nu sunt decat simptome ale unei cauze comune: ACIDOZA LIMFATICA SISTEMICA.

Toate aceste cazuri, pe care le prezint mai jos, au fost rezolvate urmand in principiu cei 5 Pasi, asa cum am explicat in acest articol. Vindecarea este simpla, atunci cand o intelegi. Asta nu inseamna ca este usoara. Cel care vrea sa-si rezolve o problema de sanatate sau sa-si recapete sanatatea pe deplin, trebuie in primul rand sa adopte alimentatia adecvata omului, de la care omenirea s-a indepartat atat de mult (aceasta este explicatia pentru multimea bolnavilor si suferintelor din ziua de azi), sa foloseasca un protocol din plante medicinale si sa se armonizeze cu toate Legile Creatorului. Dezarmonia creaza boala si suferinta, ARMONIA duce la vindecare si stare de bine.

Poti incepe imediat detoxifierea regenerativa conform informatiilor de mai sus, sau, daca doresti o calauzire personala poti stabili o consultatie telefonica la 0723.128.702 sau prin email la florinbalint@gmail.com. Daca ai intrebari, contacteaza-ma si voi incerca sa raspund.

Regenerare osoasa:

Individ: barbat, alb, de 52 de ani.

Diagnostic: Cvadriplegic.

Istorie: O leziune a coloanei vertebrale in zona C4-C5 suferita la varsta de 36 de ani. O cadere care s-a intamplat cu 12 ani mai inainte i-a fracturat femurul drept (nepus in ghips). Femurul drept s-a vindecat ramanand la un unghi de 30 de grade, ceea ce tragea piciorul sau in sus cam cu 5 cm. El mai avea o infectie a tractului urinar si celulita (nu celulita cu care suntem obisnuiti, ci o infectie bacteriana sub piele caracterizata de roseata, caldura, inflamatie, si durere).

Timp de recuperare: 8 luni.

Rezultate finale: Nu mai exista infectie urinara sau celulita. Femurul drept se indreptase si se lungise cu 3,75 cm. Coloana vertebrala s-a indreptat complet.
—————————————-

Cancer Cazul #1:

Individ: Femeie, alba, in varsta de 37 de ani.

Diagnostic: cancer de plaman.

Istorie: Chimioterapie, radioterapie pentru o tumoare de marimea unui grapefruit in plamanul stang.

Timp de recuperare: 3 luni si jumatate.

Rezultate finale: Tumoarea a disparut, tesutul 80% normal, markerii tumorali sub nivelul minim.
—————————————-

Cancer Cazul #2:

Individ: Barbat, alb, in varsta de 35 de ani.

Diagnostic: Cancer de stomac.

Istorie: Peste 15 ani de ulcer si tratare a ulcerelor, sindrom de colon iritabil.

Timp de recuperare: 2 luni.

Rezultat finale: Markerii tumorali au scazut atat de mult incat nu au mai putut fi depistati. Recuperare totala.
—————————————-
Cancer Cazul #3:

Individ: femeie, alba, in varsta de 50 de ani.

Diagnostic: Cancer de san si osos.

Istorie: Cancer de san, chimioterapie si radioterapie, cancerul a intrat in metastaza in oase, a fost facuta o terapie a inlocure a celulelor stem (foarte nereusita).

Timp de recuperare: 12 luni.

Rezultate finale: Markerii tumorali sunt in limite normale. Marea parte a tesuturilor vatamate s-au refacut.

Circulatie:

Individ: Barbat, alb, in varsta de 80 de ani.

Diagnostic: Ocluzie de 100% in artera carotida dreapta si 85% in cea stanga.

Istorie: Peste 20 de interventii chirurgicale, inclusiv doua pe cord deschis, cancer, BPOC (Boala pulmonara obstructiva cronica).

Timp de recuperare: 6 luni.

Rezultate finale: Reducere pana la 20% ocluzie atat in artera carotida dreapta, cat si in cea stanga. Clientul inca are ceva probleme cu respairatia, nu poate inspira pana la capat (respiratie scurta), insa el poate lucra toata ziua fara a obosi.
—————————————-

Ciroza ficatului (Extrema):

Individ: Barbat, alb, in varsta de 48 de ani.

Diagnostic: Ciroza degenerativa a ficatului

Istorie: Abuz de alcool pe termen lung (25 de ani), toxicitate extrema a pielii, hipertiroidism, vatamarea ficatului (prolaps, umflatura, in zona cutiei toracice), folosire indelungata a medicamentului Prozac.

Timp de recuperare: 3 luni.

Rezultate finale: Ficatul este puternic si ferm. Ciroza a disparut. Pielea s-a tonifiat si s-a intarit. Individul a renuntat la antidepresive si a slabit 30 kg.
—————————————-

Diabet (Tip 2) Cazul #1:

Individ: Femeie, alba, in varsta de 78 de ani.

Diagnostic: Diabet, hipertensiune, slabiciune a intestinelor.

Istorie: Accident vascular cerebral, diabet, hipertensiune, paraziti, hipotiroidism.

Timp de recuperare: 2 luni.

Rezultate finale: Diabetul si hipertensiunea au disparut. Slabiciunea intestinelor a fost mult imbunatatita. Absorbtia a fost mult imbunatatita si astfel s-a imbunatatit in general procesul de absorbtie a nutrientilor, ceea ce a dus la o crestere a energiei.
—————————————-

Diabet (Tip 2) Cazul #2:

Individ: Femeie, de culoare, in varsta de 77 de ani.

Diagnostic: Diabet si hipertensiune.

Istorie: Constipatie, colesterol mare, cadere nervoasa, histerectomie (indepartarea pe cale chirurgicala a uterului; in unele cazuri, odata cu uterul se indeparteaza si ovarele si trompele uterine), apendicectomie (indepartarea chirurgicala a apendicelui, operatie de apendicita).

Timp de recuperare: 2 luni.

Rezultate finale: Toate testele arata ca diabetul si hipertensiunea au disparut. Glicemia s-a stabilizat intre 85 si 110. Tensiunea este 130/65.

Hipertensiune Cazul #1:

Individ: Femeie, alba, in varsta de 70 de ani.

Diagnostic: Artrita reumatoida, hipertensiune.

Istorie: histerectomie (indepartarea pe cale chirurgicala a uterului; in unele cazuri, odata cu uterul se indeparteaza si ovarele si trompele uterine), amigdalectomie (tratamentul chirurgical care consta in extirparea amigdalelor), bila scoasa, apendicectomie (indepartarea chirurgicala a apendicelui, operatie de apendicita), circulatie proasta.

Timp de recuperare: 2 luni si jumatate.

Rezultate finale: Tensiunea arteriala 130/70, artrita indepartata 35%, 80-90% densitate osoasa mai mare, degete de la mana si de la picioare strambe s-au indreptat, 100% par alb initial a ajuns la 70% par negru din nou (culoarea originala a parului ei).
—————————————-

Hieprtensiune Cazul #2:

Individ: Femeie, alba, in varsta de 77 de ani.

Diagnostic: Hipertensiune/hipotiroidism.

Istorie: Hipertensiune, energie scazuta, noduli limfatici umflati si prolaps al uterului.

Timp de recuperare: 2 luni.

Rezultate finale: Tensiune arteriala stabilizata (in jurul 135/70), functionare normala a tiroidei si controlul vezicii urinare mult imbunatatit.
—————————————-

Hipertensiune Cazul #3:

Individ: Femeie, de culoare, in varsta de 72 de ani.

Diagnostic: Hipertensiune, noduli limfatici umflati, infestare cu paraziti.

Istorie: Insuficienta mitrala, tumori, probleme digestive, prolaps al valvei mitrale.

Timp de recuperare: 3 luni.

Rezultate finale: Tensiune arteriala in limite normale de 120/60 pana la 140/79, cu exceptia unor cazuri cand creste la 180/110. Un depozit cristalin a fost gasit in picorul ei drept, in zone de reflex. Muschii inimii si valva mitrala sunt acum puternici si functioneaza normal.
—————————————-

Regenerare neurologica:

Individ: Femeie, alba, in varsta de 30 de ani.

Diagnostic: Leziune a coloanei vertebrale in zona C3-C4 (cvadriplegic)

Istorie: probleme tipice cvadriplegiei: Infectie urinara, infectie cu ciuperci, circulatie sanguina proasta, atrofiere a tesutului, plamani blocati, probleme de eliminare, spasme constante, presiune arteriala mare/mica, imobilitate.

Timp de recuperare: 12 luni.

Rezultate finale: Multe schimbari de necrezut. Cea mai importanta a fost cea legata de coloana vertebrala, care fusese sectionata complet, acum ea simte intregul corp si se misca. De asemenea ovarele si uterul au fost regenerate, ea are 95% din capacitatea pulmonara, avand in vedere ca initial acasta era aproape zero.
—————————————-

Tumori:

Individ: Femeie, alba, in varsta de 65 de ani.

Diagnostic: Peste 30 de tumori nemaligne in jurul picioarelor, de la genuncgi pana la glezne, la ambele picioare.

Istorie: Alcoolic care a baut mult, nodui limfatici umflati si congestie in intregul organism.

Timp de recuperare: 2 luni si jumatate.

Rezultate finale: Doua mici tumori inca vizibile.

Paralizie faciala:

Individ: Barbat, alb, in varsta de 39 de ani.

Diagnostic: Paralizie faciala pe partea dreapta

Istorie: Individul a cazut de la 50 m cand avea 16 ani. In urma accidentului a rezultat o paralizie pe partea dreapta. De-a lungul anilor, el si-a recapatat mobilitatea membrelor, dar paralizia faciala a ramas.

Timp de recuperare: 2 luni.

Rezultate finale: Paralizia faciala pe partea dreapta a disparut.

Celulita

Individ: Barbat, alb, in varsta de 52 de ani.

Diagnostic: Celulita (nu celulita cu care suntem obisnuiti, ci o infectie bacteriana sub piele caracterizata de roseata, cpldura, inflamatie, si durere).

Istorie: Celulita cronica de peste 25 de ani, infectii ale tractului urinar constante.

Timp de recuperare: 3 saptamani.

Rezultate finale: Celulita a reaparut dupa un program de detoxifiere de 10 zile, a durat 3 zile, a disparut si nu a mai revenit niciodata. Infectiile urinare au disparut de asemenea.

 

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....