Skip to main content

4 variante de protocol cu plante pentru detoxifiere regenerativa

Detoxifierea regenerativa este cel mai important pas pe care il poti face ce va initia regenerarea corpului tau fizic (dar nu numai, ci si mental, emotional si spiritual).

Detoxifierea este curatarea tesuturilor corpului printr-o dieta adecvata omului (da click pe link pentru a citi mai multe despre dieta) si magia plantelor medicinale.

Indepartarea inflamatiei (alcalinizare) si curatarea tesuturilor de acizii, toxinele si mucusul acumulate de-a lungul intregii vieti este esentiala inainte ca adevarata regenerare celulara sa poata avea loc.

Asa cum am explicat in cei 5 Pasi fundamentali ai oricarui program de detoxifiere si vindecare, pe langa dieta adecvata omului, un protocol de plante medicinale focalizat pe sistem limfatic, avand ca obiectiv cauza problemei de sanatate, si nu simptomele, este esential pentru reusita si ajuta imens organismul in timpul detoxifierii si regenerarii.

De aceea, voi prezenta aici 4 variante de protocol general pe baza de plante, folosind produsele Dr. Robert Morse, in functie de buget, de la cel mai scump (dar si cel mai puternic), pana la cel mai ieftin, astfel incat fiecare sa poata gasi o solutie.

Varianta 1

Cea mai puternica formula ar fi protocolul de 14 saptamani al Dr. Robert Morse,
pe care l-a conceput avand in minte bolile cele mai grave (cuvantul cu „C”), si care abordeaza toate sistemele importante, face deparazitare atat pentru paraziti mici, cat si pentru cei mari.
Sunt 7 pachete/kit fiecare pentru 2 saptamani, fiecare pachet/kit ducand mai in profunzime detoxifierea si regenerarea organismului (la fiecare 2 saptamani se schimba anumite produse din protocol urmand o anumita gandire).

Pachetul Detox Kit Weeks 1&2, pentru primele 2 saptamani, este recomandat ca fiind cea mai puternica varianta de protocol din plante, chiar daca nu se urmeaza tot protocolul care tine 14 saptamani. La acest protocol se mai pot adauga formule specifice in functie de afectiune. Iata ce contine Detox Kit Weeks 1&2:

• Kidneys & Bladder Tonic I Capsules (Rinichi si vezica urinara Tonic I capsule)
• Kidneys & Bladder Tonic II Tincture (Rinichi si vezica urinara Tonic II tinctura)
• Lymphatic System Tonic I Capsules (Sistem limfatic Tonic I capsule)
• Liver/Gallbladder Tonic Tincture (Ficat/Vezica biliara tonic tinctura)
• Endocrine Balance Tincture (Sistemul endocrin echilibrare tinctura)
• Parasite G Tincture (Deparazitare G tinctura, pentru parazitii mari)
• Parasite M Tincture (Deparazitare M tinctura, pentru parazitii mici)
• Stomach & Bowel Capsules (Stomac si intestine capsule)

Fiecare kit costa 230 Euro. Acest pret include taxele vamale si transportul international. Se mai plateste doar transportul intern, din Romania, cu Posta Romana sau curierul rapid.

Varianta 2

Acest protocol se numeste The Fab 4 si contine urmatoarele produse:

• Endocrine Balance Tincture (Sistemul endocrin echilibrare tinctura)
• Kidneys & Bladder Tonic I Tincture (Rinichi si vezica urinara Tonic I tinctura)
• Lymphatic System I (Sistem limfatic Tonic I tinctura)
• Stomach & Bowels #_ (Stomac si intestine capsule, numarul depinde de cate scaune are clientul pe zi, sau la cate zile are)

Acest pachet are pretul de 114 Euro. Ajunge tot pentru doua saptamani. La fel, acest pret include taxele vamale si transportul international. Se mai plateste doar transportul intern, din Romania, cu Posta Romana sau curierul rapid.

Varianta 3

• Heal-All Tea (un ceai bun la toate, care „vindeca tot”, are cate ceva pentru fiecare organ)
• GI-Broom (Matura tractului digestiv; inainte de a folosi acest produs excelent al Dr. Robert Morse, ar trebui sa ai cel putin 2 scaune solide pe zi)
• Kidneys & Bladder I tincture (Rinichi si vezica urinara Tonic I tinctura)
• Adrenal Glandular (Tesut glandular pentru suprarenale)

Heall All Tea costa 35 Euro, GI Broom costa 35 Euro, Kidneys & Bladder I tincture costa 28 Euro, iar un flacon de tesut glandular pentru suprarenale costa intre 16 si 20 Euro.

Heall All Tea ajunge pentru 42 de zile, daca se consuma o lingurita pe zi, la doua sau trei cani de ceai.

GI Broom ajunge pentru 42 de zile, daca se ia o lingurita pe zi (mai jos este fotografia GI Broom).

Kidneys & Bladder I tincture ajunge pentru 2 saptamani.

Iar un flacon de tesut glandular pentru suprarenale ajunge pana la o luna.

In total, toate produsele ar fi 114-118 Euro. Acest pret include taxele vamale si transportul international. Se mai plateste doar transportul intern, din Romania, cu Posta Romana sau curierul rapid.

Varianta 4

• Heal-All Tea + 100% dieta raw vegana (obligatoriu)

Un pachet de ceai Heal All Tea costa 35 Euro si ajunge pentru 42 de zile luat cate doua cani pe zi.

Acest pret include taxele vamale si transportul international. Se mai plateste doar transportul intern, din Romania, cu Posta Romana sau curierul rapid.

Varianta 5

Ceaiurile 5 Pasi, o varianta romaneasca, mai ieftina de 5 ori decat produsele Dr. Robert Morse.

Acestea sunt variante generale de protocol pe care le poti folosi singur. Ele se pot comanda la mine, adica la telefon 0723.128.702 sau prin email la florinbalint@gmail.com.

Daca doresti un program personalizat, dieta si protocol din plante, poti apela la o consultatie cu mine. Pentru a stabili o consultatie si a primi toate informatiile necesare foloseste de asemenea datele de mai sus.

Imi dau seama ca pentru noi, romanii, bugetul este o problema, asa ca in cadrul unei consultatii putem stabili, pe langa o dieta de tranzitie, si un protocol din plante cu produse din Romania, produse care lucreaza pe aceeasi directie cu produsele Dr. Robert Morse, focalizate pe sistem limfatic si avand la baza acelasi concept de sanatate, dar care sunt mai ieftine si astfel pot fi folosite pe termen mai lung.

Insa produsele Dr. Robert Morse sunt cele mai puternice, instrumentele pe care si le-a creat de-a lungul celor peste 45 de ani de practica si pe care le foloseste si el la clinica sa din Florida. In cadrul consultatiei se foloseste si iridologia, analiza irisului pentru a descoperi punctele slabe ale fiecarui organism si astfel sa se poata concepe un program personalizat.

Insa oricine poate incepe detoxifierea regenerativa cu alimentatia. Sta in puterea fiecaruia sa faca schimbari in alimentatie care sa conduca la o dieta adecvata omului, dieta care ne asigura si vindecarea.

NOTA: Acum exista si posibilitatea de a folosi ceaiurile 5 Pasi, o alternativa romaneasca, de 5 ori mai ieftina la produsele Dr. Robert Morse. Pentru a citi despre ceaiurile 5 Pasi da click pe acest link.

 

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....