Skip to main content

Postul cu suc de lamaie

Cum sa prepari limonada:

  • 2 linguri de suc de lamaie sau limeta (lime), adica aprox. ½ lamaie
  • 2 linguri de miere de albine ecologica, neprocesata, sau alt indulcitor natural gen: sirop de artar (grad B este cel mai bun) nu sirop de zahar cu gust de artar, sorg, melasa.
  • Putin piper cayenne (ardei iute), cam 1/10 lingurita

Combina toate aceste ingrediente intr-o sticla cu un litru de apa purificata prin osmoza inversa sau distilata.

Se folosesc doar lamai proaspete, nu lamai la conserva sau suc procesat.

Piperul cayenne (sau ardeiul iute) este folosit in aceasta formula deoareceel adauga vitamina C si complexul de vitamine B. El de asemenea creste temperetura corpului, amplificand efectul.

Pentru cei care nu sunt obisnuiti cu piperul cayenne, sau ardeiul iute, incepeti cu un varf de cutit si cresteti treptat cantitatea. Poti elimina piperul cayenne, daca doresti. El nu este un factor decisiv.

E bine sa faci odata cantitatea necesara pentru intreaga zi.

De exemplu, pentru a face 2 litri de limonada ai nevoie de:

  • 2 litri de apa puritifcata prin osmoza inversa sau distilata
  • ¾ cana d suc de lamaie proaspat stors
  • ¾ cana de miere de albine sau inlocuitor
  • ½ lingurita de piper cayenne sau ardei iute
  • Agita amestecul si pune-l in frigider

Cum sa-l folosesti:

Bea din aceasta limonada atat de mult si de des cat doresti , dar nu bea decat aceasta limonada, nimic altceva de mancare sau de baut!

Acest post cu suc de lamaie poate fi tinut 1, 2, 3 panp la 20 de zile cu usurinta.

Dr. Robert Morse foloseste acest tip de post la clinica sa, pe cazurile cele mai grave, deoarece este un post foarte puternic, care curata limfa rapid.

Am ascultat marturia unui bolnav de cancere multiple, supus in spital la multe sedinte de chimioterapie, la extirparea ganglionilor limfatici, si alte experimente, ajungand intr-un stadiu de epava practic, si care nu mai avea nicio sansa de supravietuire, care a trecut pe un post cu suc de lamaie si post uscat, in urma caruia si-a revenit. Iar acum traieste, desi inca mai scoate din el din toxinele acumulate atat inainte, dar mai ales dupa spitalizare, din chimioterapie.

Insa folosirea acestui post cere discernamant, si se face dupa o trecere gradata la alimentatia specifica omului, adica fructe si verdeturi. Exceptie cazurile de afectiuni grave, cum este cancerul, cand nu se mai pierde mult timp cu tranzitia. Asistenta unui expert este recomandata.

 

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....