Skip to main content

[Video+Text] Dr. Robert Morse: Marele sistem limfatic – Partea 5

A venit si timpul pentru Partea 5 a acestei extrem de importante serii, ultima parte.

Daca doresti sa vezi cele 4 episoade anterioare, da click pe link:

Partea 1

Partea 2

Partea 3

Partea 4

Mai jos gasesti Partea 5 din seria Marele sistem limfatic, prezentata de Dr. Robert Morse. Aceasta este temelia pentru intelegerea conceptului de sanatate si vindecare 5 Pasi, prezentat aici pe site, care urmeaza invataturile Dr. Robert Morse. Pentru subtitrare in limba romana da click pe butonul in forma de dreptunghi de culoare alba pe care scrie CC din bara de jos/meniu a video-ului. In curand va fi postat si textul acestui video.

Pentru informatii, intrebari, fixarea unei consultatii telefonice pentru un program personalizat, suna la 0723.128.702 sau trimite email la florinbalint@gmail.com.

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....