Skip to main content

Adevarata cale de vindecare a constipatiei cronice

Constipatia nu mai este doar un un accident, ceva trecator, ea devenit o boala a civilizatiei moderne. Probabil ca 90% dintre oameni sufera de ea intr-o masura mai mica sau mai mare.

Daca nu ai 3 scaune pe zi, atunci suferi de constipatie intr-o anumita masura.

Ar trebui sa avem macar 1 scaun pe zi, dar sunt oameni care au un scaun de la cateva zile pana la o saptamana, si mai sunt cazuri extrem de grave, precum unul pe care il mentiona si Dr. Robert Morse, un pilot are avea scaun o data la 14 zile pana la 45 de zile.

Iti poti imagina ce este in acel corp, cate toxine se trang acolo? Cate „boli” isi pot avea originea in doar acesta simplu fapt?

De asemenea este importanta si timpul de cand ai constipatie. Poti avea o zi sau doua, din cauza a ceva ce ai mancat, sau poate fi ceva cronic, de ani de zile. De exemplu un caz prezentat de Dr. Robert Morse, un tanar de 26 de ani care avea constipatie cronica, grava, de 14 ani.

Asdar, constipatia nu este ceva usor, lipsit de importanta, cand vorbim despre sanatate si vindecare. Caci ceea ce nu elimini, acumulezi.

Toate materiile acestea descompuse, care sunt toxine, acizi si deseuri, trebuie sa fie eliminate si daca corpul nostru nu o face, atunci e grav.

“Moartea incepe in colon”, asa spunea Elie Metchnikoff, laureat al premiului Nobel pentru Medicina. (http://www.antioxidant-natural.ro/moartea-incepe-in-colon-cum-iti-cureti-colonul-ca-sa-eviti-90-din-boli/).

Asadar cum rezolvam constipatia?

La fel ca pe orice alta „boala”. Nu trebuie sa folosim trucuri de moment, suplimente, laxative, medicamente sau suplimente, ci trebuie sa eliminam cauza. Trebuie sa vindecam intestinele, trebuie sa vindecam tot corpul.

In primul rand trebuie schimbata treptat alimentatia. Cauza constipatiei o reprezinta faptul ca omul s-a indeparta tot mai mult de alimentatia pentru care el este biologic creat. Vezi care este alimentatia adecvata speciei umane:

http://5pasienergieintreagazi.com/care-este-alimentatia-adecvata-pentru-om/

Trebuie introduse progresiv si treptat fructele si legumele vii, neprocesate termic. Corpul are nevoie de hidratare si de fibre ca sa poata elimina deseurile din colon. Pe peretii intestinelor se depune o masa formata din resturile alimentelor ce nu fac parte din alimentaia omului, in special, lactate, cereale si carne. Acestea se depun pe intestine si formeaza asa–numita placa mucoida.

In general fiecare om are in el cam 5 kg de astfel de materii neeliminate, care ne infecteaza, constituie teren propice pentru paraziti si ne impiedica absorbtia nutrientilor din alimente.

Pe langa schimbarea alimentatiei, orice program de detoxifiere regenerativa care se concentreaza asupra acestei probleme de constipatie, trebuie sa includa neaparat plante pentru intestine. Dr. Robert Morse are 5 formule, care nu sunt laxative, GI Broom#1-5, in functie de frecventa scaunelor. Nr. 5 este cel mai puternic. Acestea nu sunt laxative (cel mai aproape de laxativ este Nr.5), ci sunt formule ce restaureaza sanatatea si functionarea normala a intestinelor. Eu am ceaiul 5 Pasi penru tractul digestiv.

Insa de obicei, mai ales in cazurle cronice, nu este suficient sa vindeci intestinele. Trebuie intarite si vindecate si suprarenalele, caci de acestea depinde peristaltismul. Si de asemenea sistemul nervos. Pentru aceasta Dr. Robert are doua formule, Adrenal Tonic pentru suprarenale, si Brain and Nervous System, pentru creier si sistem nervos. Iar eu am ceaiul 5 Pasi penru creier si sistem nervos.

Aici poti gasi produsele Dr. Robert Morse:

https://www.romedic.ro/nutrilife/produse/detoxifierea-organismului

Iar aici sunt prezentate ceaiurile 5 Pasi:

http://5pasienergieintreagazi.com/ceaiurile-5-pasi-o-alternativa-mai-ieftina-de-5-ori-la-produsele-dr-robert-morse/

Aceste produse le poti comanda la mine, vezi mai jos adresa de email.

Nu trebue sa uitam baza, temelia, adica sistemul limfatic. Pentru ca daca un organ nu functioneaza normal aceasta se intampla pentru ca exista acizi care au afectat tesutul, prin urmare si functia, iar acizii provin din nefunctionarea corecta a sistemului limfatic, sau altfel spus din cauza constipatiei limfatice interstitiale. De aceea trebuie sa adaugam produse din plante pentru rinichi si ssistem limfatic.

Utile sunt clismele si sedintele de hidrocolon, la inceput. Nu trebuie sa ne bazam pe ele, ci trebuie sa refacem functia intestinelor, dar acestea sunt utile si in special la inceput e bine sa curatam cat mai temeinic intestinele si astfel vom vedea imbunatatiri rapide in starea de sanatate.

Miscarea fizica este un alt element foarte important pentru a elimina constipatie. Trebuie sa facem miscare zilnic.

Hidratarea profunda este absolut necesara pentru a rezolva costipatia si pentru functionarea corecta a intregului corp. Daca vrei sa treci la urmatorul nivel, atunci fa hidratare celulara cu produsele H-500 si Coral Mine. Doar cu aces si vei putea vedea imbunatairi.

Anumite alimente sau sucuri pot ajuta in cazuri acute, cand sunt urgente.

Sucul de sfecla rosie este un remediu ce te poate ajuta in situatii de urgenta. Acest suc are efect rapid. Vezi aici video-ul lui FullyRaw Kristina:

https://www.youtube.com/watch?v=1aI32TE_Wow

Eu folosesc sucul de prune sau prunele uscate inmuiate in apa, lasate la hidratat. Daca mai stii si alte remedii naturale pentru constipatie, scrie-le in comentarii, mai jos.

Dar trebuie sa retinem ca acestea se folosesc ca o solutie de moment, nu pentru vindecarea corpului si rezolvarea permanenta a constipatiei.

Poti incepe singur sa faci pasii spre rezolvarea constipatiei, folosind aceste informatii, sau daca vrei un program personalizat, daca vrei sa lucram impreuna, atunci trebuie sa facem o consultatie telefonica. Daca doresti consultatie, contacteaza-ma la adresa florinbalint@gmail.com.

Si daca inca nu esti membru al grupului facebook Detoxifiere Regenerativa Celulara Dr. Robert Morse ND, o poti face dand click pe acest link si trimitand cererea ta pe care o voi aproba:

https://www.facebook.com/groups/DetoxifiereRegenerativaCelularaDrRobertMorseND/

In acest grup de peste 10.000 de membri vei gasi informatii, marturii si sustinere pentru a incepe programul tau de detoxifiere regenerativa pentru a-ti imbunatati sanatatea, indiferent de ce „boli” ai suferi acum. Elimina cauza, nu trata.

O viata fara constipatie este o viata fericita si sanatoasa,

Florin Balint

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....