Skip to main content

Ceaiurile 5 Pasi – O alternativa mai ieftina de 5 ori la produsele Dr. Robert Morse

Inca din 2017, cand m-am intors din SUA in luna mai de la Scoala Internationala de Detoxifiere Internationala, Nivelul 1, organizata de Dr. Robert Morse, mi-am dat seama ca problema principala pentru romani in special o reprezinta pretul produselor Dr. Robert Morse necesare protocolului din plante pentru un program de detoxifiere.

Produsele realizate de Dr. Robert Morse sunt cele mai puternice insa sunt scumpe. De aceea majoritatea oamenilor fie nu si le pot permite deloc, fie si le permit pentru o scurta perioada.

Atunci cand ai o afectiune, si daca este una grava, cu atat mai mult, este nevoie sa ai un protocol cu plante medicinale care sa sustina, sa curate si sa intareasca fiecare organ. Caci asa cum spune Dr. Robert Morse: „Acum vreo 40 de ani aproape orice afectiune putea fi vindecata numai cu alimentatia, acum aproape nicio afectiune nu poate fi vindecata fara plante”.

De aceea, m-am gandit sa creez niste produse bazat pe conceptul de sanatate si intelegerea Dr. Robert Morse, folosind plantele recomandate de el, si de alti maestri herbalisti, pentru fiecare organ, dar adaptat intr-o oarecare masura la plantele din Romania, si astfel produsele sa fie mai ieftine.

Astazi aceasta ideea a devenit o realitate prin lansarea primelor mele produse din plante pentru detoxifiere regenerativa.

Asa cum am explicat in articolul meu despre cei 5 Pasi esentiali pentru fiecare program de detoxifiere, indiferent de afectiune, articol intitulat „Cum sa faci detoxifierea sistemului limfatic – secretul rezolvarii definitive a oricarei probleme de sanatate”:

http://5pasienergieintreagazi.com/cum-sa-faci-detoxifierea…/

avem nevoie de plante cel putin pentru rinichi, suprarenale, sistemul endocrin, sistemul limfatic si intestine.

De aceea primele mele produse au fost exact pentru acesti 5 Pasi si sunt sub forma de ceaiuri, din acest motiv le numesc CEAIURILE 5 PASI si constituie un veritabil Fab 5 (este de fapt un protocol general minim pentru orice detoxifiere regenerativa serioasa). In acest moment exista 17 ceaiuri 5 Pasi:

1.Ceai pentru filtrarea rinichilor
2.Ceai pentru intarirea glandelor suprarenale
3.Ceai pentru echilibrarea sistemului endocrin
4.Ceai pentru punerea in miscare a limfei
5.Ceai pentru tractul digestiv
6.Ceai impotriva parazitilor
7.Ceai pentru tiroida
8.Ceai pentru creier si sistem nervos

9.Ceai pentru ficat si bila

10. Ceai pentru pancreas

11. Ceai pentru detoxifierea pielii

12. Ceai pentru circulaie superioara

13. Ceai pentru circulatie inferioara

14. Ceai detox general „Vindeca tot”

15. Ceai detoxifiere de metale grele, substante chimice si radiatii

16. Ceai pentru detoxifierea plamanilor

17. Ceai pentru paratiroide

De pe 11 ianuarie 2023, am lansat si varianta in tincturi si capsule. Vezi in fotografie:

1.Ceaiul 5 Pasi pentru filtrarea rinichilor

Sistemul limfatic este sistemul nostru de canalizare care inconjoara fiecare celula. Limfa stagnanta devine acida si distruge tesuturile din jur, ceea ce duce la durere,  infamatie (acidoza), moartea timpurie a celulelor, mutatii ale celulelor si marea majoritatea a ceea ce noi numim „boli”. Rinichii au functia de a filtra si elimina acizii din limfa, dar daca limfa este stagnanta (sistem limfatic constipat) acizii si toxinele se reintorc si raman in organism. Curatarea rinichilor si repornirea „filtrarii” este primul obiectiv al detoxifierii limfatice, adica al detoxifierii regenerative.

Ceaiul 5 Pasi pentru filtrarea rinichilor este facut din 8 plante, dintre care voi lista mai jos 4 plante pe care le foloseste si Dr. Robert Morse in formulele sale pentru rinichi:

 1. Dandelion Leaf (Taraxacum officinale), Papadie frunze
  2. Cornsilk (Zea mays Linnaeus), Matase de porumb
  3. Juniper Berry (Juniperus), Boabe de ienuoar
  4. Stinging Nettle Leaf (Urtica dioica), Urzica frunze

2.Ceaiul 5 Pasi pentru intarirea glandelor suprarenale

Aceste glande vitale produc steroizi antiacizi care ajuta la alcalinizarea corpului. Neurotransmitatorii adrenali controleaza miscarile peristaltice (miscarea intestinelor), respiratia, functionarea inimii si multe altele. Nivelul scazut de neurotransmitatori duce la anxietate, iritabilitae, oboseala, dificultate de concentrare, schimbari bruste de dispozitie, nivel scazut de apreciere de sine etc. Zaharurile si majoritaea mineralelor sunt metabolizate de catre glandele suprarenale. Acestea controleaza de asemenea rinichii, care filtreaza toxinele din sistemul limfatic. Majortatea dintre noi avem avem suprarenale slabite, care trebuie intarite printr-un program de detoxifiere regenerativa.

In ceaiul 5 Pasi pentru glandele suprarenale sunt 11 plante care lucreaza sinergic.

Dintre acestea, urmatoare sunt in comun cu cele folosite de Dr. Robert Morse:

 1. Cleavers Herb (Galium aparine) Lipicioasa
 2. Parsley Whole (Petroselinum crispum) Patrunjel
 3. Ho Shou Wu Root (Polygonum multiflorum) He Shou Wu (Fo-Ti)
 4. Juniper Berries (Juniperus) Boabe de ienupar
 5. Dandelion Root & Leaf (Taraxacum officinale) Papdie radacina si frunza

3.Ceaiul 5 Pasi pentru echilibrarea sistemului endocrin

Ceaiul 5 Pasi pentru echilibrarea sistemului endocrin contine din 10 plante, dintre care voi lista mai jos 4 plante:

 1. Hawthorn Berries (Crataegus, fructe), Paducel
  2. Lobelia Leaf (Lobelia inflata), Tutun indian
  3. Mullein Leaf (Verbascum thapsus, frunze), Lumanarica
  4. Parsley Leaf (Petroselinum crispum, frunze), Patrunjel frunze

4.Ceaiul 5 Pasi pentru punerea in miscare a limfei

Sistemul limfatic asa cum il intelegem noi in urma descoperirii Dr. Robert Morse este esential pentru sanatate si vindecare. Noi avem o intelegere diferita fata de majoritatea expertilor in sanatate in sensul ca limfa se elimina prin rinichi in principal, nu prin sistemul sanguin, adica prin sange. Cele doua mari fluide din corpul nostru, sangele si limfa, au scopuri diferite si circuite diferite in organism. Sangele, asupra caruia se concentreaza mai toti oamenii, reprezinta 20% din lichide, si este usor de curatat. Limfa, care este ignorata de marea majoritate a oamenilor, reprezinta 80% din fluidele corpului, si este dificil de curatat, ia timp. Majoritatea dintre noi am mancat alimente care produc aciditate si mucus timp de decenii si avem nevoie de ajutorul plantelor medicinale pentru a misca limfa groasa, lipicioasa si stagnanta spre rinichi astfel incat sa fie curatata. Limfa stagnanta devine acida ceea ce produce durere si inflamatie (umflare). Asa ca pune limfa in miscare! Aceasta este cheia si secretul vindecarii.

Ceaiul 5 Pasi pentru punerea in miscare a limfei contine 8 plante, dintre care voi lista mai jos 4 plante:

1.Butcher’s Broom Root (Ruscus aculeatus), Ghimpe paduret, radacina
2.Cayenne Herb (Capsicum annuum), Ardei iute
3.Echinacea Herb (Echinacea purpurea), Echinacea
4.Ginger Root (Zingiber officinale), Ghimbir, radacina

5.Ceaiul 5 Pasi pentru tractul digestiv

Intestinele sunt un important canal de eliminare a desurilor toxice, iar cei care au intestinele sanatoase au scaun de 2-3 ori pe zi. Cand sunt sanatoase, intestinele sunt fara buzunare (diverticulita), fara placa mucoida, fara polipi, ulcere etc. Forma colonului este ca o potocoava, fara zone balonate si ingustate. De colon sunt legate prin arc reflex toate celelalte organe din corp. Asadar, daca vrei sa vindeci corpul, trebuie sa vindeci intestinele mai intai. Ele reprezinta temelia casei. Tesutul intestinelor sanatoase nu este inflamat si absorb nutrientii cu usurinta, evitand astfel probleme de malabsorbtie. Stagnarea limfatica in interiorul peretilor intestinelor reprezinta cea mai grava problema de care majoritatea oamenilor nu sunt constienti pentru ca nu inteleg corect sistemul limfatic. Stagnarea limfatica in peretii intestinelor duce la acidoza, care poate distruge tesutul intestinelor. Intestinele oamenilor celor mai civilizati sunt intr-o stare groaznica si au nevoie de detoxifiere regulata. Cel mai bine ar fi un program pe termen lung de detoxifiere regenerativa care sa puna limfa in miscare si in peretii intestinelor si astfel sa elimine acizii din aceasta zona.

Ceaiul 5 Pasi pentru tractul digestiv contine din 9 plante, dintre care voi lista mai jos 4 plante:

 1. Fenugreek Seed (Trigonella foenumgraecum), Schinduf, seminte
 2. Ginger Root (Zingiber officinale), Ghimbir, radacina
 3. Marshmallow Root (Althaea officinalis), Nalba mare, radacina
 4. White Oak Bark (Quercus alba), Stejar alb englezesc, scoarta

6.Ceaiul 5 Pasi impotriva parazitilor

Ceaiul 5 Pasi impotriva parazitilor contine 11 plante, dintre care voi lista mai jos 4 plante, unele dintre ele si Dr. Robert Morse le foloseste:

1. Black Walnut (Juglans nigra), Frunze de nuc negru
2. Indian Senna (Cassia angustifolia), Senna
3. Wormwood (Artemisia absinthium), Pelin
4. Cat’s Claw Bark (Uncaria tomentosa), Gheara pisicii

7.Ceaiul 5 Pasi pentru tiroida

Ceaiul 5 Pasi pentru tiroida contine din 9 plante, dintre care voi lista mai jos 4 plante:

1. Black Walnut (Juglans nigra), nuc negru
2. Stinging Nettle Leaf (Urtica dioica), urzica
3. Liquorice (Glycyrrhiza glabra), radacina de lemn dulce
4. Yellow Bedstraw (Galium verum), sanziana

8.Ceaiul 5Pasi pentru creier si sistem nervos

Ceaiul 5 Pasi pentru creier si sistem nervos contine 9 plante, dintre care voi lista mai jos 4 plante:

1. Herb-Robert (Geranium robertianum), napraznic
2. Ginkgo Biloba Leaf (Ginkgo biloba), ginkgo biloba
3. Valerian (Valeriana oficinalis), valeriana
4. Quackgrass (Agropyrum repens), pir

9.Ceaiul 5 Pasi pentru ficat si bila

Un nou ceai se adauga colectiei deja existene, este vorba despre ceaiul pentru ficat si bila, un ceai foarte important pentru intregul organism, dupa cum vei vedea in continuare.

Ficatul este este o fabrica chimica deosebit de importanta pentru organismul omului care ajuta la pregatirea toxinelor pentru a fi eliminate. Putini dintre noi acorda importanta cuvenita ficatului, inainte de manifestarea unor dezechilibre grave de sanatate, unele sub o forma neglijata cum este cazul steatozei hepatice (boala ficatului gras), iar altele – intr-o forma critica (ciroza). Dar daca suntem hotarati sa ne pastram sanatatea, este absolut vital sa intelegem cum functioneaza si sa il protejam. Ficatul nostru indeplineste zilnic peste 5.000 de functii biochimice!

Rolul principal al bilei este de a interveni indirect in digestia si absorbtia grasimilor prin emulsionarea acestora si activarea lipazei pancreatice (o enzima secretata de pancreas cu actiune lipolitica puternica). Odata cu absorbtia grasimilor, se absorb vitaminele liposolubile – A, D, E si K, colesterolul si fierul. Bila favorizeaza peristaltismul intestinal (poate produce efecte laxative) si neutralizeaza aciditatea sucului gastric cand ajunge in intestin.. Este bine sa cureti ficatul si bila in prima luna a unui program de detoxifiere.

Ceaiul 5 Pasi pentru ficat si bila contine 10 plante, dintre care enumeram:

 • Milk Thistle Seed (Silybum marianum), Armuriu
 • Burdock Root (Arctium lappa), Brusture
 • Dandelion Root (Taraxacum officinale), Papadie
 • Chives (Allium schoenoprasum), Ceapa turceasca

Cele 10 plane au fost alese pentru actiunea lor specifica puternica asupra celor doua organe si de asemenea pentru ca interactioneaza intre ele creand un efect sinergic maxim. Colaboratorul meu, expertul in fitoterapie si biochimie, a realizat aceasta reteta la indicatiile mele. Reteta este unica si merge pe conceptul de sanatate al Dr. Robert Morse si produsul sau similar Liver and Gallbladder.

10. Ceaiul 5 Pasi pentru pancreas

Ultimul venit in randul ceaiurilor 5 Pasi, al 10-lea, este ceaiul pentru pancreas, care este de asemenea foarte importat pentru intregul organism dupa cum poti citi mai departe.

Un pancreas sanatos este vital pentru productia normala de insulina, care bineinteles este important pentru pentru afectiunile legate glicemie (adica diabetul). Productia scazuta de enzie pancreatice face ca sa apara resturi de alimente nedigerate in scaune, subponderabilitate (oamenii nu se pot ingrasa, au greutate mic). Pancreasul produce de asemenea bicarbonat de sodiu care ne protejeaza de refluxul gastroesofagian, ulcere, malabsorbtie etc.

Pancreasul este un organ cu rol de glanda mixta, adica secreta hormoni pe care ii varsa in sange, dar si suc pancreatic ce ajunge in tubul digestiv. Este o glanda voluminoasa anexata duodenului.

Sucul pancreatic, ca majoritatea secretiilor digestive, este controlat pe cale nervoasa si umorala. Controlul nervos al secretiei de suc pancreatic este realizat prin intermediul nervului vag si prin mecanisme reflexe – vederea sau mirosul alimentelor.

Ceaiul 5 Pasi pentru pancreas contine 11 plante, dintre care enumeram:

 • Buxus (Buxus sempervirens L.), Cimisirul
 • Blessed Thistle (Cnicus benedictus), Schinel
 • Blue Vervain Leaf (Verbena hastata), Verbina albastra
 • Centaury Herb (Centaurium erythraea), Tintaura

Cele 11 plane au fost alese pentru actiunea lor specifica puternica asupra pancreasului si pentru ca lucreaza bine in echipa, impreuna, pentru a le potenta efectul benefic. Colaboratorul meu, expertul in fitoterapie si biochimie, a realizat aceasta reteta la indicatiile mele. Reteta este unica si merge pe conceptul de sanatate al Dr. Robert Morse si produsul sau similar Pancreas Tonic.

Restul de plante din fiecare ceai sunt alese astfel incat sa se obtina un efect sinergic maxim. Expertul in plante cu care am lucrat la aceste formule cunoaste si „alchimia” plantelor, de aceea a ales cele mai bune plante pentru fiecareceai care alcatuiesc „cea mai buna echipa”, adica se armonizeaza cel mai bine.

11.Ceaiul 5 Pasi pentru detoxifierea pielii

Cunoscuta si ca „al 3-lea rinichi”, pielea este o cale importanta de eliminare a acizilor si toxinelor limfatice. Daca sistemul limfatic al pielii este „constipat” poate conduce la multe probleme (de exemplu acnee, psoriazis, eczema, rosaceea, cancer de piele). Curatarea pielii te va face sa arati mai bine si te va ajuta la detoxifierea intregului corp.

Ceaiul 5 Pasi pentru piele contine 10 plante, dintre care enumeram:

 • Tagetes, Craite
 • Geranium robertianum, Naprasnic
 • Cydonia oblonga, Frunze de gutui
 • Jasminum officinale, Iasomie

12. Ceaiul 5 Pasi pentru circulatie superioara

Specific pentru cap, circulatie in zona capului, pune sangele in circulatie cu putere

 • Ceaiul 5 Pasi pentru circulatie superioara contine 9 plante, dintre care enumeram:
 • Ginkgo Biloba
 • Ruscus Aculeatus, Ghimpe paduret
 • Salvia Rosmarinus, Rozmarin
 • Rhodiola Rosea, Rodiola

13. Ceaiul 5 Pasi pentru circulatie inferioara

Circulatie tot ce este mai jos de cap in principiu, se concentreaza pe inima, extremitatile inferioare, pune sangele in circulatie cu putere.

Ceaiul 5 Pasi pentru circulatie inferioara contine 8 plante, dintre care enumeram:

 • Ruscus aculeatus, Ghimpe paduret
 • Crataegus, Paducel
 • Cynara scolymus, Anghinare
 • Tulsi, Busuioc indian

Plantele sunt din cultura ecologica si o punga are 100 g, ceea ce inseamna ca ajunge cam o luna.

Daca cineva are o alergie la o anumita planta, sau o reactie negativa, sa ma contacteze si daca intentioneaza sa cumpere, ii voi spune daca acea planta este in vreunul dintre ceaiuri.

Pretul unui ceai este de 50 RON.

14. Ceaiul 5 Pasi detox general „Vindeca tot”

Celor deja 13 ceaiuri 5 pasi existente se alatura acum un al 14-lea, anume Ceaiul detox general „Vindeca tot”. Dintre cele 8 plante existente care se gasesc in acest ceai, mentionez 4:

Scoarta de stejar (Quercus robur L)

Nalba mare, radacina (Althaea officinalis)

Tataneasa, radacina (Symphytum officinale)

Tataneasa, frunze (Symphytum officinale)

Ceaiul detox general „Vindeca tot” este echivalentul ceaiul Dr. Robert Morse „Heal All Tea.”

Un ceai puternic pentru detoxifiere si regenerare a intregului organism, contine cate o planta pentru fiecare organ important (rinichi, suprarenale, sistem limfatic, intestine si stomac), un ceai care sa fie si un ceai de sine statator, un ceai pentru detoxifierea intregului organism pentru cei care nu au bani aproape deloc, si nu-si pot permite un Fab 6 sau nici macar cele 3 ceaiuri pentru rinichi, suprarenale, sistem limfatic. Un ceai pentru buget minim.

• Acest ceai a fost creat de Dr. Robert Morse pentru femeile care au celule atipice
• Este foarte eficient pentru toate afectiunile uterine si ale colului uterin
• Un ceai multifunctional – femeile pot face irigatii vaginale cu el, se poate folosi ca apa de gura, se pot face irigatii vaginale cu el, cataplasma, inhalant, clisma. Este excelent pentru curatarea ranilor si pentru curatarea pielii.
• Foarte puternic pentru tractul digestiv, ulceratii, afectiuni inflamatoare ale mucoaselor, etc.

15. Ceaiul 5 Pasi pentru detoxifiere de metale grele

Ceaiul 5 Pasi pentru detoxifiere de metale grele, substante chimice si radiatii elimina reziduurile chimice si metalele grele care sunt acumulate in tesuturile din corp. El de asemenea este recomandat pentru expunere la radiatii intense, folosirea d emedicamente de sinteza, pesticide, vaccinuri etc. Contine 5 plante.

16. Ceaiul 5 Pasi pentru detoxifierea plamanilor

Ceaiul 5 pasi pentru detoxifierea plamanilor a fost creat pentru a ajuta corpul sa elimine mucusul si toxinele interstitiale si intra-celulare din testul plamanilor. Acesta descompune congestiile si favorizeaza expectorarea. Se poate folosi impreuna cu Spasm Calm de la Dr. Robert Morse. Este recomandat pentru afectiuni cingestive si degenerative ale plamanilor, incluzand: bronsita, pneumonie, emfizem, BPOC, cancer de plamani, tumori la plamani, tuse, sangerari ale plamanilor. Se foloseste impreuna cu ceaiul pentru paraziti un timp, impreuna cu cele pentru rinichi, suprarenale, sistem limfatic si tract digestiv. Contine 7 plante.

 1. Ceaiul pentru paratiroide

Ceaiul 5 Pasi pentru paratiroide are actiune asupra glandelor paratiroide, care sunt responsabile de asimilarea calciului in organism, si a caror functionare anormala duce la multe probleme de sanatate gen varice si vene varicoase, hemoroizi, probleme de coloana, hernie hiatala sai de disc, anevrism etc. Contine 6 plante.

18. Ceai sânge -circulatie

Este pentru sustinerea sistemului circulator, sustinerea sangelui, tonifiant vascular

Compoziție:

 1. Ginkgo biloba
 2. Coajă de stejar
 3. Salvie
 4. Păducel Frunze

19. Ceai pentru curățarea sângelui

Curata sangele de toxine si trombi

Compoziție:

 1. Rădăcină de Brusture
 2. Pătlagină

3.Trifoi roșu

 1. Coajă de stejar
 2. Măcriș

Pretul ceaiurilor lor este de peste 5 ori mai mic decat produsele echivalente ale Dr. Robert Morse.

Astfel, daca folosim capsulele Dr. Robert Morse pentru fiecare dintre cele 5 organe/sisteme pretul este 5 x 32 Euro adica 150 Euro pentru doua saptamani. Deci, pentru o luna acest pachet de 5 produse costa 300 Euro. In lei asta vine cam 1400 RON.

Pretul pentru unul dintre ceaiurile mele 5 Pasi este de numai 50 RON si ajunge o luna de zile. Asadar, pentru cele 5 ceaiuri pentru o luna pretul este de 250 RON. De peste 5 ori mai ieftin.

Tinctura este la stiiculta de 100 ml, ajunge 3 sapatamani la doza standard pentru adulti, si costa 80 RON. Iar capsulele contin 90 de capsule, ajung 15 zile la doza standard si costa 90 RON.

Pentru orice program serios de detoxifiere este nevoie de cel putin aceste 5 organe/sisteme, caci ele sunt slabite la majoritatea oamenilor. Iar noi nu tratam boli, ci vindecam organismul, adica curatam si intarim organele pentru a le readuce la functionarea optima. Iar deparazitarea face parte din orice program de detoxifiere, se face la inceput de obicei. Deci un Fab 6 este alegerea cea mai buna pentru un protocol de detoxifiere regenerativa pentru cel putin prima luna (depinde cat de infestat este persoana cu paraziti, in ce stare este din punct de vedere al parazitilor sau candidei). Fab 6 = Fab 5 + Ceai impotriva parazitilor.

Fab 8 = Fab 6 + Ceai 5 Pasi pentru creier si sitem nervos + Ceai 5 Pasi pentru tiroida

Fab 10 = toate cele 10 ceaiuri = Fab 8 + Ceai 5 Pasi pentru ficat si bila + Ceai 5 Pasi pentru pancreas

Indiferent de ce afectiune ar avea cineva, nu greseste daca foloseste acest pachet Fab 5 ROM (romanesc) de ceaiuri. Numai daca se face o evaluare generala prin consultatie telefonica se pot determina toate punctele slabe pentru fiecare persoana in parte, altele decat cele 5, si se poate face un program personalizat de detoxifiere regenerativa. Daca nu vrei sa faci o consultatie acum poti cumpara direct pachetul Fab 5 de ceaiuri si il poti adauga la alimentatia ta de tranzitie.

Pentru a realiza aceste formule de ceai am lucrat impreuna cu un expert din domeniul fitoterapiei, cu experienta in domeniul plantelor de peste 30 de ani, doctor inginer cu specializare in biochimie, care a realizat niste formule sinergice puternice ce trebuie luate separat pentru eficienta maxima.

Ceaiurile se pot administra fie sunt forma de:

 1. DECOCT, o lingurita la o cana de apa, se aduce apa la fierbere, se pune o lingurita de plante, se da focul mic, se pune capac si se mai lasa vreo 10 minute (pentru a fi mai puternic). Se stinge focul si dupa ce se mai raceste, se bea.
 2. PULVIS, adica pulbere de plante macinate, o forma foarte eficienta de administrare si care economiseste timp. Se face foarte usor acasa, folosind masina de rasnit cafea sau un blender de putere. In acest fel, introduci in organism numai plante ecologice proaspete, fara nicio o alta substanta.
 3. TINCTURA, pentru ca fiecare isi poate face acasa singur tincturi din aceste ceaiuri.

Aici poti vedea cum se face o tinctura dintr-un ceai 5 Pasi:

https://www.youtube.com/watch?v=g3b7QpZucQE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3YDFkadrxNDmWS8ysz_klYnU-75oOd4P7eIg0HNLYzYw5SIsCyNhpokZE

Astfel, chiar si cei care lucreaza, sunt la serviciu toata ziua, pot folosi ceaiurile cu usurinta, de exemplu astfel:

Dimineata o cana de Ceai pentru filtrarea rinichilor, o lingurita de plante

Intre micul dejun si pranz pulvis de Ceai pentru intarirea glandelor suprarenale, o lingurita rasa

La pranz pulvis din Ceai pentru tractul digestiv, o lingurita rasa

Intre pranz si cina, pulvis din Ceai pentru echilibrarea sistemului endocrin, o lingurita rasa

Seara o cana de Ceai pentru punerea in miscare a limfei, o lingurita

Pentru usurinta administrarii ceaiurile (fie sub forma de ceai, fie pulvis, ori tinctura), mai ales pentru cei care iau un Fab 10, adica toate cele 10 ceaiuri 5 Pasi, in fiecare zi, dar si pentru cei care iau Fab 8 sau Fab 6, se poate folosi urmatoarea schema:

 1. Dimineata, inainte de masa:

Ceai impotriva parazitilor

Ceai pentru tractul digestiv

Ceai pentru ficat si bila

Ceai pentru pancreas

 1. La pranz, dupa masa

Ceai pentru intarirea glandelor suprarenale

Ceai pentru  filtrarea rinichilor

Ceai pentru punerea in miscare a limfei

 1. Seara, inainte de culcare:

Ceai pentru creier si sistem nervos

Ceai pentru echilibrarea sistemului endocrin

Ceai pentru tiroida

In felul acesta se cupleaza toate cele 10 ceaiuri in 3 grupe, care se iau impreuna, ceea ce inseamna ca vei lua plantele doar de 3 ori pe zi. Asta simplifica foarte mult administrarea ceaiurilor atunci cand ai un protocol din plante pe detox intens, cu multe ceaiuri (sau cum se numeste la Dr. Robert Morse, un „detox kit”).

Asadar, acum ai doua optiuni pentru protocolul de plante:

 1. Produsele Dr. Robert Morse, pe care le poti vedea aici:
  https://www.romedic.ro/nutrilife/…/detoxifierea-organismului

Si aici poti vedea 4 variante de protocol cu plante pentru detoxifiere regenerativa folosind produsele Dr. Robert Morse:

4 variante de protocol cu plante pentru detoxifiere regenerativa

 1. Ceaiurile 5 Pasi

Daca doresti sa-ti recomand un protocol cu produse din plante medicinale (fie produsele Dr. Robert Morse, fie ceaiurile 5 Pasi) sau ai intrebari, poti suna la 0723.128.702 sau poti trimite email la florinbalint@gmail.com.

Produsele, adica ceaiurile, capsulele si tincturile 5 Pasi, impreuna cu produsele Dr. Robert Morse, se comanda de la Aliona, asistenta mea, la 0721397098, ilovefruitspower@gmail.com, iar daca vrei o recomandare de protocol in functie de problemele de sanatate pe care le ai acum, atunci poti sa ma contactezi pe mine.

Sanatate deplina!

Florin Balint
https://5pasienergieintreagazi.com/

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....