Skip to main content

Poluarea electromagnetica – Inamicul nevazut al sanatatii noastre

Inca din anul 2000, Dr. R. Becker, dublu nominalizat la premiul Nobel pentru medicina, declara: „Principalul factor de poluare a mediului este proliferarea campurilor electromagnetice, cu impact mult mai mare la scara planetara decat incalzirea globala sau poluarea chimica.”

Studii recente au evidentiat cum campurile electromagnetice emise de dispozitivele Wi-Fi pot altera activitatea electrica a creierului si dinimua capacitatea de concentrare a tinerilor.

Prof. Dr. Andrew Goldsworthy, Imperial College London, considera ca „Wi-Fi trebuie considerat mai degraba un impediment decat un ajutor in procesul de invatare.”

Semnalul Wi-Fi a fost dovedit ca deterioreaza ADN-ul si diminueaza fertilitatea. Vezi si acest studiu.

Semnalele wireless afecteaza nu doar celulele creierului, organele reproductive, celulele sangelui sau celulele stem, ci toate celulele corpului, impactul cel mai grav fiind asupra sanatatii copiilor, femeilor insarcinate si persoanelor hipersensibile electromagnetic. Non-Thermal Effects and Mechanisms of Interaction Between Electromagnetic Fields and Living Matter, pag. 223-224; Effects of acute exposure to WIFI signals (2.45GHz) on heart variability and blood pressure in Albinos rabbit; Papers finding adverse biological effects or damage to health from Wi-Fi signals, Wi-Fi-enabled devices or Wi-Fi frequencies (2.4 or 5 GHz)).

Activitatea  tuturor sistemelor  organizate  biologic se  desfasoara  intr-un univers supus actiunii unei multiple si variate game de unde, de la cele sesizabile direct cu simturile noastre si care de altfel ocupa o plaja spectrala foarte ingusta, pana la cele care pot fi sesizate doar prin intermediul dispozitivelor.

Dezvoltarea sistemelor biologice intr-un mediu ambiant penetrat de aceasta mare varietate de radiatii a condus
la dezvoltarea in organismele vii a unor sisteme proprii de protectie, care ating uneori un inalt grad de perfectiune.

Problema care se pune se refera la situatiile in care organismele vii sunt solicitate la unde diferite atat prin
frecventa cat si prin intensitate fata de cele naturale.

Undele electromagnetice produse de emitatoarele artificiale, aparute ca urmare a dezvoltarii stiintei, au efecte devastatoare asupra organismului.

In urma actiunii lor repetate asupra moleculelor din structura corpului uman rezulta radicali liberi.

Acestia se combina cu proteinele sau acizii nucleici din interiorul celulelor, fapt care duce la modificarea patologica structurii lor.

Membrana hematiilor (globulele rosii) se degradeaza.

La nivelul leucocitelor (globulele albe), radicalii liberi actioneaza de asemenea pana la distrugere sau le diminueaza puterea specifica de aparare.

Acizii nucleici – purtatori ai informatiei genetice – constituie tinta principala a radicalilor liberi, fapt ce duce la mutatii genetice si la aparitia cancerului.

Datorita acestor efecte negative ale undelor electromagnetice cumulate asupra organismelor vii, problema securitatii electromagnetice a devenit deosebit de  importanta pentru populatie.

Pentru protectie lectromagnetica putei folosi dispozitivele Neitronik, realizate de oamenii de stiinta rusi:

Neitronik 5GRS este recomandat în special pentru cei care utilizează zilnic cele mai moderne versiuni de smartphone-uri, routere și tablete. Da click pe acest link daca vrei sa afli mai multe informatii despre acest dispozitiv.

Neitronik MG-03 este destinat pentru protectia utilizatorilor de telefoane mobile si radio, de staţii portabile si cuptoare cu microunde impotriva emisiilor electromagnetice daunatoare.

Neitronik MG-04 este destinat protectiei impotriva emisiilor generate de calculatorul personal PC si televizor (display).

Neitronik MG-04M este destinat protecţiei impotriva emisiilor generate de calculatorul personal PC si televizor (display).

Daca vrei sa afli mai mult despre pericolul radiatiilor electromagnetice asupra sanatatii omului si care sunt solutiile de protectie impotriva radiatiilor, introdu in formularul de mai jos prenumele si adresa ta de email si vei primi prin email la interval de 2 zile cate o lectie cu informatii importante si solutii, adica dispozitive de protectie electromagnetica, care reduc nivelul radiatiilor si efectele lor nocive asupra omului:


Ne auzim dincolo.

Pentru sanatatea ta fara radiatii electromagnetice,

Florin Balint

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....

One thought to “Poluarea electromagnetica – Inamicul nevazut al sanatatii noastre”

Nu se adaugă comentarii.