Skip to main content

Colesterol ridicat? Iata ce trebuie sa faci ca sa elimini cu adevarat cauza…..

O multime de oameni  au un nivel al colesterolului ridicat. Hei, pe baza aceasta s-a dezvoltat chiar o intreaga industrie farmaceutica foarte profitabila. Vezi statinele. Si astazi cine nu are colesterolul ridicat?

Limita de colesterol de la care se considera ca ai o problema a tot scazut de-a lungul ultimelor decenii astfel incat acum majoritatea oamenilor pot fi inclusi in categoria celor care au nevoie de statine pentru a-si controla nivelul de colesterol. Asta este o idee neinspirata.

Ceea ce vreau sa prezint clar si pe scurt in acest articol este cauza cresterii nivelului de colesterol.

Unul dintre mecanismele organismului nostru de a a contracara aciditatea interna sunt grasimile, adica colesterolul. Colesterolul este principalul anti-acid al corpului.

Asadar, cand avem un nivel crescut de colesterol inseamna ca avem aciditate cu care corpul nostru incearca sa lupte poducand mai mult colesterol. Inseamna ca probabil suprarenalele noastre sunt slabite si nu produc steroizii cu efect anti-acid.

In special cand esti intr-un program de detoxifiere, nivelul de colesterol poate varia foarte mult. Acum poate fi mare, peste putin timp este mic. Pentru ca se elimina colestrolul acumulat in tesuturi. Cand se curata corpul, nivelul de colesterol ajunge la valorile normale.

Si inca ceva, nivelul de colesterol din sange poate fi perfect, insa daca acesta se depune pe artere, atunci esti in pericol. Un infarct sau un accident vascular cerebral poate aparea oricand, fara nicio instiintare prealabila, din cauza placii de colesterol.

Chiar se spune: Care este primul semn al infarctului? Raspuns: infarctul.

De aceea iridologia este atat de eficienta, caci ea ne poate arata daca exista depunere de colesterol.

Nivelul de colesterol din sange nu are nimic de-a face cu ceea ce face corpul cu colesterolul.

Nu trebuie sa suprimi activitatea ficatului de a fabrica un lipid esential, cum este colesterolul, cand organismul foloseste colesterolul ca anti-acid. Nu ar fi mai bine sa rezolvi problema? Nu ar fi mai bine sa elimini cauza? Adica sa remediezi scopul pentru care il foloseste organismul? Iar scopul este ACIDITATEA.

Sa elimini acizii din corp si apoi nivelul de colesterol va scadea pentru ca nu mai are ce sa faca in orgamism, si-a pierdut obiectul muncii.

Colesterolul depinde direct de ce alimente consumam, daca au nivel de colesterol mai mare, doar 9%, restul este cum am spus aciditatea din corp, poate chiar aciditate sistemica, care bineinteles ca este cauzata de alimentatia acida si producatoare de mucus, dar nu inseamna ca daca mananci alimente cu nivel scazut de colesterol ai rezolvat problema. Chiar si vegani, poate chiar si anumiti raw vegani pot avea colesterol.

Asa ca, intareste suprarenalele care produc steroizii bazati pe colestrolul LDL, astfel vei avea mai multi steroizi care vor face treaba in locul colesterolului. Verifica daca rinichii filtreaza, caci altfel este normal sa ai aciditate in organism. Vezi aici Testul urinei:

http://5pasienergieintreagazi.com/testul-urinei-filtreaza-rinichii-tai-limfa/

Solutia pentru a scadea, a normaliza nivelul colestrolului, este DETOXIFIEREA. Vezi aici explicat mai pe larg care sunt pasii fundamentali ai oricarui program de detoxifiere regenerativa:

http://5pasienergieintreagazi.com/cum-sa-faci-detoxifierea-sistemului-limfatic-secretul-rezolvarii-definitive-oricarei-probleme-de-sanatate/

Chiar daca folosesti anumite „remedii naturiste, solutii naturale” de moment pentru a scadea nivelul de colesterol, mergi pe calea vindecarii depline si elimina cauza: adica, detoxifica corpul, alcalinizeaza-l si apoi colesterolul se va normaliza.

Nu uita: nu trata, ci elimina cauza! Asta este principiul de baza din acest grup.

Daca ai nevoie de ajutor cu colesterolul contacteaza-ma pe mine sau pe un coleg din grup.

Vindecare deplina prin eliminarea cauzei,

Florin Balint

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....