Skip to main content

Cum pot folosi femeile IRIGATIA in detoxifiere

In lumea de azi,cei mai multi oameni au un sistem limfatic foarte congestionat. In plus, aproxmativ 90% dintre oameni au glande suprarenale slabite si organe reproducatoare (gonade) slabite.

Daca luam in considerare toate acestea la femei, rezultatul va fi toxemia in peretele vaginal,col uterin si uter, infectii fungice (ciuperci) si exces de estrogen.

Aceasta este cauza majoritatii afectiunilor feminine, cum ar fi  celule atipice (Aceste celule nu sunt inca canceroase, dar sunt pe drumul catre cancer. Prezenta celulelor atipice este numita uneori „displazie.”), infectii fungice, scurgeri vagiale cu miros neplacut, chisturi ovariene, fibroame, endometrioza, probleme de scurgeri de sange, probleme de conceptie (nu pot ramane insarcinate), si bineinteles, cancerele feminine (ovarian, col uterin, uter, etc.).

Irigatia cu ceaiuri din plante medicinale poate rezolva aceste probleme (bineinteles ca baza este alimentatia, detoxifierea intregului organism, si plante medicinale pentru detoxifiere Vezi cei 5 Pasi). Dr. Robert Morse a vazut sute de cancere feminine, celule atipice si infectii fungice eliminate cu ajutorul irigatiilor cu ceaiuri din plante medicinale.

De fapt, Dr. Robert Morse a creat ceaiul Heal All Tea tocmai pentru aceste probleme. El avea nevoie de un ceai cu care sa se poata face irigatie si care sa previna aparitia celulelor atipice si sa ajute organismul ca sa elimine celulele canceroase.

Pentru aceasta cumpara un vas irigator sau un dispozitiv pentru clisma in care sa tii ceaiul pentru irigatii si prin care sa-l poti introduce.

De ce ai nevoie:

1. Ceaiul Heal-All Tea

2. Un vas irigator sau un dispozitiv simplu pentru clisma (o punga din cauciuc cu furtun si canea)

3. Apa (preferabil distilata sau purificata prin osmoza inversa)

Administrare:

O cana, de 1 sau 2 ori pe zi (dimineata si seara)

Cum sa prepari un ceai Heal All Tea pentru irigatie:

1. Pune o lingurita cu varf de ceai Heal All Tea la 1 ½ pana la 2 cani de apa (incearca sa folosesti apa  distilata sau purificata pentru ceaiurile tale.) S-ar putea sa vrei sa mai adaugi apa pentru a dilua, daca consideri ca este prea tare ceaiul.

2. Lasa ceaiule la racit pana ajunge la temperatura camerei sau a pielii inainte de a-l turna in vasul de irigatie sau recipientul pentru clisma.

Cum sa administrezi ceaiul pentru irigatie:

1. Stand in cada de baie cu soldurile ridicate, incepe irigatia incercand sa tii inauntru ceaiul  15-30 de secunde. Daca nu ai la dispozitie o cada de baie, orice metoda este binevenita, cum ar fi statul pe toaleta sau statul in picioare la dus, lichidul putandu-se astfel scurge din tine.

2. Incearca sa tii ceaiul inauntru cam 15-30 de secunde pana cand termini ceaiul din recipient. Daca ai dificultati in a retine ceaiul (irigatia), incearca sa practici exercitii Kegel.

Mituri legat de irigatie:

Exista o multime de mituri legat de irigatie. Unele femei se tem de aceasta proceduta, altele folosesc iaurt sau alte mijloacee. Uita de aceste mituri, iaurturi si alte terapii ridicole care exista in aceasta lume. Irigatia este cale natuala de a restabili sanatatea colului uterin, a uterului si a peretului vaginal.

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....