Skip to main content

INREGISTREAZA-TE: Stiinta spune ca 68 de tari au gresit in ceea ce priveste vaccinurile

Probabil ca acesta va fi cea mai importanta serie de documentare de anul acesta. Aici vei gasi garantat informatii stiintifice care nu sunt impartasite nicaieri altundeva! Mi-e si teama sa mai pun numele acestei serii de documentare, caci FB mi-a sters postarea prima data, acum cateva zile.

De aceea am si facut un link cu bit.ly ca sa pot sa trec de filtrele FB. Iata aici linkul pentru mai multe informatii si pentru a te inscrie cu emailul ca sa primesti in fiecare episodul:

https://bit.ly/3DMzdPx

https://upvir.al/ref/6193a40493ba3M

C0V!D Revealed este numele documentarului, realizat de Dr. Gentempo, si incepe pe 30 noiembrie.

In titlu ma refeream la un nou studiu care tocmai a fost publicat.

Se dovedeste ca noi am avut dreptate.

Iar titlul studiului este elocvent…

“Cresterea cazurilor de C0V!D nu are legatura cu numarul de doze cu care persoanele se vaccineaza, studiu realizat in 68 de tari si 2947 judete din SUA” – Publicat in iulie 2021 in revista European Journal of Epidemiology

Dar nu vei auzi despre acest studiu in mass-media oficiala.

Este doar o greseala?

Este totul o agenda politica pusa in aplicare?

Sunt oameni care din motive financiare ascund adevarul?

Revealed Films se ocupa de ultimele detalii al noii serii de documentare in care ei au intervievat peste de experti certificati pentru a scoate adevarul la lumina si a vedea cum interpreteaza ei lucrurile.

Din pacate, ei nici macar nu pot sa faca cunoscut numele acestor experti online deoarece risca ca mesajul sa fie sters sau sa nu ajunga la oameni!…

De aceea ei se sprijina pentru a face cunoscut oamenilor acest documentar nou doar pe noi cei care cunoastem o parte dina ceste lucruri si care putem sa le dam si altora un link, o informatie ca sa se inscrie.

Orice alta cale online de comunicare a fost blocata de catre gardienii internetului. Asa ca pe langa faptul ca vei putea sa vezi gratuit aceasta serie de documentare, dupa inscriere vei avea un link de recomandare pe care il poti da si altora astfel incat acestia sa afle ca exista acest documentar si ca-l pot vedea.

Iata linkul inca o data:

https://bit.ly/3DMzdPx

Deci, avem ocazia acum sa participam activ la luminarea acestei lumi intunecate in ultimele 20 de luni de dezinformare, manipulare, retinere de informatii practicate de catre autoritatile din fiecare tara de pe acest pamant.

In felul acesta putem lupta pentru adevar.

Sper sa fie cat mai multi cei care raspund.

Lumina lumineaza intunericul,

Florin Balint

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....