Skip to main content

Schimbarea de paradigma

Propun fiecaruia o schimbare de paradigma. Aceasta este absolut esentiala si corespunde cu aprinderea becului din desenenele animate (cand personajul se gandeste intens si apoi brusc se aprinde becul), cu acel moment de „Aha”. Cred ca aceasta este temelia pe care putem zidi cu adevarat si casa sa ramana in picioare indiferent ce s-ar intampla.
 
Dar ce este o paradigma?
 
Potrivit definitiei, paradigma este o constructie mentala larg acceptata, care ofera unei comunitati sau unei societati pe perioada îndelungata o baza pentru crearea unei identitati de sine si astfel pentru rezolvarea unor probleme sau sarcini.
 
Mai simplu spus paradigmele sunt o multitudine de obiceiuri, o serie de obisnuinte si mentalitati, moduri de a gandi si percepe realitatea. În cele mai multe cazuri, aceste obiceiuri nici macar nu sunt create de tine si totusi, îti ghideaza fiecare miscare pe care o faci si fiecare gand pe care il ai.
 
Ca sa folosim analogia cu computerul paradigma este softul pe care functioneaza computerul si produce anumite rezultate. Mai bune sau mai rele.
 
Pentru a inlocui o paradigma veche, care nu-ti foloseste, trebuie sa creezi o alta noua.
 
De aceea iti propun sa inlocuiesti paradima „tratamentului” cu paradigma „eliminarii cauzei” sau paradigma „detoxifierii”.
 
Sa inlocuiesti paradigma „diagnosticului” cu paradigma „exista o singura boala”.
 
Sa inlocuiesti conceptul iluzoriu de „boli” cu „simptome ale aceleiasi cauze, aciditatea sistemica creat de constiparea sistemului limfatic”.
 
In lumea stiintei, mai precis in fizica, se luta oamenii sa construiasca un concept unificat la fortelor.
 
In ceea ce priveste sanatatea acest lucru s-a realizat deja prin contributia majora a Dr. Robert Morse, care cladind pe realizarilor inaintasilor, a marilor vindecatori ai lumi, a adus la lumina sistemul limfatic care se dreneaza prin rinichi si faptul ca acesta acest sistem limfatic contine pe langa limfa, rinichii si suprarenalele, doua organe pereche (nu intamplator glandele suprarenale sunt situate deasupra rinichilor),
 
Cu cat realizam mai repede aceasta schimbare de paradigma, cu atat mai repede vom vedea si rezultate in ceea ce priveste vindecarea deplina a corpului, sufletului si mintii noastre.
 

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....