Skip to main content

Testul muscular: Cum sa-ti personalizezi programul de detoxifiere regenerativa

In timpul programului de detoxifiere regenerativa, dar si in orice alta situatie, ne putem confrunta cu dilema de a alege intre mai multe produse din plante si nu stim care dintre ele este bun pentru noi in acest moment.

De exemplu, sa iau acum produsul de la Dr. Robert Morse, Thyroid and Thymus, sau ceaiul 5 Pasi pentru tiroida, sau nu?

Nu ar fi minunat daca am putea intreba pe cineva intelept, un expert, care sa ne dea raspunsul?

Vestea buna este ca exista o astfel de posibilitate.

Metoda se numeste Testul muscular, si este de mult folosita de chiropractori, medici naturopati si alti specialisti in nutritie. Dr. Robert Morse o foloseste si o recomanda.

In ce consta acest simplu test pe care fiecare il poate face acasa?

Exista mai multe modalitati de a face testul muscular. Eu voi prezenta aici 3 metode.

1.Prima metoda este cea in picioare:

In aceasta metoda se sta in picioare, cu picioarele la o distanta cam egala cu umerii, genunchii usor flexati. Se ia produsul din plante si se tine in dreptul plexului solar (se poate si fara produs). Apoi se inchid ochii  si se face o afirmatie: „Produsul X este bun pentru mine”. Nu se pune intrebare.

Se urmareste miscarea uneori subtila a corpului, alteori puternica, in fata sau in spate. Daca miscarea corpului este in fata, atunci raspunsul este „DA”. Daca miscarea corpului este in spate, atunci raspunsul este „NU”.

Asta poate sa insemne ori ca nu e nevoie in acest moment, dar e posibil ca in viitor sa fie nevoie, sau ca este chiar toxic. De aceea trebuie testat regulat, caci nevoile corpului nostru, care este unic, se schimba permanent.

Mai trebuie adaugat aici ca in general la aceasta metoda, miscarea in fata este „DA”, iar miscarea in spate este „NU”, dar se poate intampla ca la unele persoane sa fie invers. De aceea trebuie facuta o calibrare la inceput facand o afirmatie care este clar adevarata, precum „Numele meu este X”.

Daca raspunsurile nu sunt clare, atunci trebuie sa se faca hidratarea mai buna a organismului si de asemenea se pot aplica batai cu varfurile degetelor in zona timusului, adica cam la 5 cm sub osul claviculei, pe centru.

Aici poti vedeaun video care arata aceasta metoda:

https://www.youtube.com/watch?v=FczwQq2EwEo

2.A doua metoda este in felul urmator:

Uniti degetul mare cu aratatorul de la o mana apoi introduceti degetul mare si aratatorul de la cealalta mana prin bucla formata si inchideti si acest cerc. Este ca un lant, doua verigi una legata de alta.

Faceti afirmatia dupa care incercati sa rupeti bucla formata de prima mana tragand de inelul format din degetul aratator si degetul mare al celei de –a doua maini. Daca inelul se rupe, asta inseamna „NU”, daca inelul rezista, si nu se rupe, asta inseamna „DA”.

Iata un video care arata a doua metoda:

https://www.youtube.com/watch?v=BxlSR3o4hfk

3.A treia metoda este cu bratul

Aceasta metoda se face de catre o alta persoana. Persoana testata intinde mana dominanta in fata la un unghi de 90 grade. Ea trebuie sa incerce sa reziste presiunii. Persoana care testeaza face afirmatia „Tratamentul X il va ajuta”, sau daca este un produs, atunci persoana testata il poate tine in dreptul plexului, dupa care persoana care testeaza si care sta in lateral, nu in fata, apasa bland dar ferm in jos  incheietura mainii.

Daca mana rezista si nu este impinsa in jos, asta inseamna „DA”. Daca mana este impinsa in jos, asta inseamna „NU”.

Aici este un video care arata cum se face aceasta a treia metoda:

https://www.youtube.com/watch?v=tY2WRO4TE2Y

Aceasta metoda a testarii musculare poate fi folosita si pentru un tratament, program sau ceva care nu este fizic, si pentru obiecte. Putem astfel testa diferite produse din plante, suplimente, saa alimente.

Testarea musculara nu este ceva mistic sau magic, ci se bazeaza pe legatura dintre campul electric al corpului si sistemul muscular, care se supune legilor fizicii. Corpul nsotru este inteligent si stie cel mai bine ce este bun pentru el, ce are nevoie la un anumit moment, si ce nu este bun, ce ii dauneaza.

Cu aceasta metoda se poate merge si mai departe pentru a vedea ce doza dintr-un anumit produs din plante este necesar si de cate ori pe zi sa se ia. Acestea pot varia de-a lungul timpului, dupa cum se schimba nevoie corpului.

Testarea musculara este o metoda rapida, simpla si obiectiva de a afla daca un anumit produs sau tratament/program este bun saa nu pentru tine la un moment dat. Astfel putem sa ne particularizam programul de detoxifiere regenerativa (suntem unici si sunt atatia factori care pot determina daca ceva este bun sau nu pentru noi).

Incearca testarea musculara si adapteaza-ti programul de vindecare,

Florin Balint

Florin Balint

Acest site este despre calatoria mea in vindecarea personala si recapatarea deplina a sanatatii. Este rodul a tot ceea am invatat in cei peste 30 de ani de cand ma pasioneaza si studiez hrana vie, plantele medicinale, nutritia si sanatatea in general. Conceptia mea se bazeaza pe metoda de vindecare a Dr. Robert Morse, care are peste 45 de ani de experienta clinica si o rata de vindecare a oricarei afectiuni de peste 90%, indiferent ca se numeste cancer, scleroza multipla, Parkinson, diabet....